خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری سارقی که دو کیلو طلا و 50 سکه از خانه‌ای دزدید

اعتماد | همه | پنجشنبه، 02 مرداد 1404 - 11:24
سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق منزل که طلا و جواهرات را به سرقت برده بود، خبر داد.
طلا،سرقت،جواهرات،مخفيگاه،كلانتري،خبر،سركلانتر،سارق

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق منزل که طلا و جواهرات را به سرقت برده بود، خبر داد.
کد خبر: 725823 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۲ ۱۱:۲۰:۴۸
سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق منزل که طلا و جواهرات را به سرقت برده بود، خبر داد.
به گزارش اعتمادآنلاین، سرهنگ داود زندی در در تشریح این خبر بیان داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به کلانتری 162 قائم و اعلام گزارش سرقت یک کیلو و نیم طلا و جواهرات،نیم کیلو شمش طلا، مقداری ارز و 50 عدد سکه تمام و تعدادی از اسناد، پیگیری موضوع و دستگیری عامل این سرقت در دستور کار تیم عملیات کلانتری قرار گرفت.
سرهنگ زندی در ادامه افزود: با مراجعه ماموران به محل وقوع سرقت و انجام تحقیقات ویژه پلیسی، هویت و مخفیگاه سارق شناسایی شد و با کسب مجوز از مقامات قضایی به مخفیگاه وی مراجعه کردند.
این مقام انتظامی اضافه کرد: در یک عملیات غافلگیرانه ماموران وارد مخفیگاه متهم شدند و قبل از اینکه وی شانسی برای فرار داشته باشد دستگیر و زمینگیر شد.
در بازرسی اولیه از مخفیگاه متهم اقلام مسروقه کشف و به همراه وی به کلانتری منتقل شد.
سرکلانتر یکم پلیس پبشگیری پایتخت بیان کرد:متهم در کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت اقلام با ارزش از جمله ازر، طلا و جواهرات و سکه های طلا اعتراف کرد و به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقامات قضایی شد.
اقلام مسروقه نیز به شاکی این پرونده تحویل شد.