خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 8 درصدی جوجه‌ریزی در استان چهارمحال و بختیاری - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 مرداد 1404 - 11:12
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از رشد 8 درصدی جوجه ریزی در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.
استان،طيور،تن،توليد،جهاد،كشاورزي،زنبورعسل،عسگري،گوشت

سهیلا عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: جوجه‌ریزی در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، افزایش 8 درصدی داشته است.
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در این مدت، 240 واحد تولیدی در استان با جوجه‌ریزی 5 میلیون و 877 هزار و 840 قطعه، معادل 10 هزار و 580 تن گوشت سفید تولید کرده‌اند که نقش مهمی در تأمین نیاز مصرف و پایداری امنیت غذایی استان دارد.
وی با اشاره به تولید 34 هزار و 291 تن گوشت سفید از واحدهای پرورش طیور (مرغ گوشتی، بوقلمون، شترمرغ و ...) در سال گذشته، افزود: در بحبوحه جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی، این استان توانست به عنوان یکی از 8 استان برتر تولید مرغ در خرداد ماه بر اساس سهم جوجه‌ریزی کشور، ایفای نقش کند.
عسگری همچنین از توزیع 1520 تن کنجاله سویا و 1500 تن ذرت از محل انبارهای پشتیبانی امور دام استان خبر داد و گفت: این میزان، علاوه بر خرید پرورش‌دهندگان طیور استان از سایر شرکت‌ها و از طریق سامانه بازارگاه بوده است.
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان، افزایش تولید مستمر و پایدار را نیازمند برنامه‌ریزی در سطح استان و تلاش و هماهنگی همه دست‌اندرکاران ذیربط دانست و ضمن تقدیر از تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها، تشکل‌های مربوطه و زنجیره‌های ارزش، تأکید کرد: تمام تلاش مجموعه جهاد کشاورزی در جهت امنیت غذایی پایدار و ثبات بازار برای رفاه و آسایش مردم عزیز استان است.
انتهای پیام/7540