افزایش 8 درصدی جوجهریزی در استان چهارمحال و بختیاری - تسنیم
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از رشد 8 درصدی جوجه ریزی در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد.

سهیلا عسگری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: جوجهریزی در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، افزایش 8 درصدی داشته است.
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در این مدت، 240 واحد تولیدی در استان با جوجهریزی 5 میلیون و 877 هزار و 840 قطعه، معادل 10 هزار و 580 تن گوشت سفید تولید کردهاند که نقش مهمی در تأمین نیاز مصرف و پایداری امنیت غذایی استان دارد.
وی با اشاره به تولید 34 هزار و 291 تن گوشت سفید از واحدهای پرورش طیور (مرغ گوشتی، بوقلمون، شترمرغ و ...) در سال گذشته، افزود: در بحبوحه جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی، این استان توانست به عنوان یکی از 8 استان برتر تولید مرغ در خرداد ماه بر اساس سهم جوجهریزی کشور، ایفای نقش کند.
عسگری همچنین از توزیع 1520 تن کنجاله سویا و 1500 تن ذرت از محل انبارهای پشتیبانی امور دام استان خبر داد و گفت: این میزان، علاوه بر خرید پرورشدهندگان طیور استان از سایر شرکتها و از طریق سامانه بازارگاه بوده است.
مدیر طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان، افزایش تولید مستمر و پایدار را نیازمند برنامهریزی در سطح استان و تلاش و هماهنگی همه دستاندرکاران ذیربط دانست و ضمن تقدیر از تولیدکنندگان، اتحادیهها، تشکلهای مربوطه و زنجیرههای ارزش، تأکید کرد: تمام تلاش مجموعه جهاد کشاورزی در جهت امنیت غذایی پایدار و ثبات بازار برای رفاه و آسایش مردم عزیز استان است.
انتهای پیام/7540