خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخاب ۵ قطب مدیریتی برای توسعه آموزش قرآن؛ توجه بیشتر به مهدهای کودک

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 02 مرداد 1404 - 10:06
دبیر کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: ۵ قطب مدیریتی کمیسیون آموزش عمومی قرآن در استان‌ها راه‌اندازی می‌شود.
آموزش،كشور،قرآني،تخصصي،قرآن،پرورش،تشكيل،نفر،اظهار،دكتر

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مسیب‌زاده در شصت‌وچهارمین جلسه کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور که با حضور وزیر آموزش و پرورش و دیگر مسئولان تربیتی کشور برگزار شده بود؛ از تشکیل کارگروه‌های تخصصی خبر داد و گفت: کارگروه تخصصی با حضور دکتر فرهادی، دکتر لطیفی و دکتر کاظمی در حال فعالیت است.
سه کارگروه اصلی تشکیل شده است که شامل؛ منابع انسانی، پشتیبانی توسعه فناوری، پژوهش و برنامه‌ریزی است.
همچنین تشکیل کارگروه‌های استانی و منطقه‌ای با موفقیت انجام شده است.
مسیب‌زاده درباره ظرفیت‌های اجرایی، اظهار کرد: ۱۶ هزار مدیر قرآنی فعال در سراسر کشور داریم و ۷۵۰ منطقه کشور تحت پوشش آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه ۳۰ نماینده از هر استان حضور دارند، اظهار کرد: برای برگزاری بزرگترین گردهمایی قرآنی مدیران کشور به صورت برخط برنامه‌ریزی صورت گرفته است.
مسیب‌زاده ادامه داد: برنامه‌های در دست اجرای ما شامل؛ تشکیل مجمع مشورتی با دستگاه‌های خارج از آموزش و پرورش، راه‌اندازی پرتال دبیرخانه با همکاری مرکز روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، تدوین شاخص‌های پایش دستگاه‌های مجری توسط پژوهشگاه تعلیم و تربیت و اجرای طرح آموزش قرآن در نظام غیررسمی با محوریت روان‌خوانی و مفاهیم است.
وی به طرح‌های ویژه قرآنی اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی ۵ قطب مدیریتی کمیسیون آموزشی در استان‌ها، پیگیری طرح‌های مردمی "آیات رویش" و "میثاق نور"، اجرای طرح اطلس مخاطبان آموزش عمومی قرآن و برنامه‌ریزی برای سال آینده به عنوان "سال فعالیت‌های قرآنی مهدهای کودک" از برنامه‌های ویژه ما است.
مسیب‌زاده با بیان اینکه ۳۴۴ نفر عضو هیئت اندیشه‌ورزی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۰۲ نفر دارای مدرک دکتری، ۱۴۳ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و ۹۹ نفر کارشناسی ارشد هستند و ارائه مشاوره‌های تخصصی توسط آن‌ها به صورت داوطلبانه صورت می‌گیرد.
وی افزود: تمامی این فعالیت‌ها در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و با محوریت آموزش قرآن طراحی و اجرا شده‌اند.