خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 02 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمنان تصور می‌کردند که با حمله به ایران کشور موجب آشوب می‌شود

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 22:24
قم- مرجع تقلید شیعیان با اشاره به جنگ روانی اسرائیل غاصب و آمریکا علیه ایران افزود: این کشورها تصور می‌کردند که با حمله به ایران، موجب آشوب و هرج و مرج می‌شوند اما اتحاد مردم تقویت شد.
مشكلات،مشكل،اشاره،مكارم،شيرازي،خداوند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با مسعود پزشکیان، با اشاره به وضعیت فعلی کشور گفت: چهره شما نشان می‌دهد که الحمدلله دارای نشاط هستید.
وی با اشاره به جنگ روانی اسرائیل غاصب و آمریکا علیه ایران افزود: این کشورها تصور می‌کردند که با حمله به ایران، موجب آشوب و هرج و مرج می‌شوند اما به لطف خداوند، نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه اتحاد مردم بیش از پیش تقویت شد.
این مرجع تقلید شیعه با اشاره به مشکلات معیشتی مردم بیان کرد: مردم با سه مشکل عمده روبه‌رو هستند، اول مشکل تورم به خصوص در مواد غذایی، دوم مشکل مسکن و سوم مشکل اشتغال برای جوانان که باید برای حل این مشکلات کوشش کرد و شما إن شاء الله موفق خواهید شد.
آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به اهمیت خیریه‌ها و کمک‌های مردمی برای حل مشکلات اجتماعی عنوان کرد: خیرین باید تشویق شوند و ما نیز از این اقدامات حمایت می‌کنیم تا ان‌شاءالله همه بتوانیم به سهم خود مشکلات مردم را کاهش دهیم.
وی در پایان با دعای خیر برای مسئولان گفت: خداوند توفیقات شما را افزایش دهد تا بتوانید این مشکلات را حل کنید.