کارفرمایان تبعه بیگانه در اردبیل بهکارگیری نکنند - تسنیم
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، گفت: ما از کارفرمایان درخواست کردیم تا بر اساس مصوبه قانونی نسبت به به کارگیری کارگران اتباع بیگانه پرهیز کرده و از نیروهای بومی در واحدهای تولیدی استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز رحیمزاده عصر امروز در جریان بازدید از چند واحد تولیدی در اردبیل، اظهار کرد: عمده واحدهای تولیدی در استان در جذب و بهکارگیری نیرو از ظرفیت نیروهای بومی و استانی استفاده میکنند و تنها تعداد محدودی از آنها اقدام به بهکارگیری نیروی غیربومی کردهاند که مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی از ممنوعیت بهکارگیری نیروهای اتباع بیگانه و خارجی در واحدهای کارگاهی و تولیدی خبر داد و افزود: به هیچ وجه مجوزی در این حوزه صادر نشده و نیروهای به کار گرفته شده با محدودیت و ممنوعیت جدی مواجه میشوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه گزارشی از فعالیت کارگران تبعه خارجی در واحدهای تولیدی استان گزارش شود، ما رصد و پایش موضوع را با دقت انجام میدهیم تا جلوی این امر گرفته شود.
رحیمزاده گفت: تخلف کارفرمایان در این زمینه همراه با جرایم سنگین و حتی تعطیلی واحدهای کارگاهی همراه خواهد بود و کارفرمایان متخلف نیز در صورت تکرار و اصرار بر بهکارگیری نیروهای خارجی، به مراجع قضایی معرفی میشوند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اعمال جریمه پنج برابر حداقل دستمزد برای اشتغال غیرمجاز تبعه خارجی از جمله موارد در نظر گرفته شده در ممانعت از تخلفات احتمالی است و سعی بر این است تا شرایط بهتری را در واحدهای تولیدی و کارگاهی شاهد باشیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: نظارتها بر رعایت قوانین و مقررات از سوی کارفرمایان در محیطهای کارگری و کارگاهی با دقت بیشتری انجام میشود و در مدت چهار ماهه امسال 15 مورد شناسایی اتباع بیگانه به عنوان کارگر در واحدهای تولیدی انجام شده تا بازگشت آنها را شاهد باشیم.
رحیمزاده بیان کرد: البته 57 تبعه خارجی نیز به صورت مجاز در واحدهای کارگاهی و تولیدی استان مشغول هستند که عمدتا نیروهای فنی و موقت بوده و برای استقرار و راهاندازی دستگاهها و ماشینآلات بهکارگیری شدند که به یقین در موعد مقرر بازگشت آنها را به کشورشان شاهد خواهیم بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل یادآور شد: بازرسیها در این زمینه انجام میشود و تاکنون بیش از یکهزار و 800 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی انجام شده تا امکان بهکارگیری نیروهای بومی و منطقهای و همچنین بهبود فضای کسب و کار را در این مجموعهها شاهد باشیم.
انتهای پیام/131/