خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 02 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا و ژاپن وخامت اوضاع در کرانه باختری را محکوم کردند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 20:06
اتحادیه اروپا و ژاپن در بیانیه ای مشترک با اتخاذ موضعی صرفاً لفظی بر لزوم برقراری آتش‌بس «فوری و دائمی» در غزه تأکید و وخامت اوضاع در کرانه باختری را به شدت محکوم کردند.
اتحاديه،اروپا،ژاپن،غزه،لفظي،مظلوم،صدور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، ژاپن و اتحادیه اروپا امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای مشترک بر لزوم برقراری آتش‌بس «فوری و دائمی» در غزه تأکید و «وخامت بیشتر» اوضاع در کرانه باختری را به شدت محکوم کردند.
دو طرف پس از برگزاری نشستی میان شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن، آنتونیو کاستا رئیس شورای اتحادیه اروپا و اورزلا فون در لاین رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در توکیو در بیانیه‌ای مشترک با اتخاذ موضعی صرفاً لفظی و عوام فریبانه نارضایتی خود را از تنش آفرینی‌های صهیونیست‌های اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین ابراز کردند.
در این بیانیه آمده است: ژاپن و اتحادیه اروپا متعهد به پیشبرد صلح و ثبات منطقه‌ای در خاورمیانه (غرب آسیا) هستند.
دو طرف خواستار ادامه بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به غزه هستند.
این در حالیست که اتحادیه اروپا و ژاپن تا کنون در عمل کوچک‌ترین اقدامی برای تسکین درد و رنج مردم مظلوم در غزه در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام نداده و به صدور بیانیه‌های لفظی اکتفا کرده‌اند.