خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 02 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار آیت‌الله آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 19:00
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته با حضور در منزل شهید سپهبد سلامی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
شهيد،مجمع،الهي،رئيس،آملي،سلامي،لاريجاني،شهدا،مصلحت،تشخيص

باشگاه خبرنگاران جوان - آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته به همراه ذوالقدر، دبیر مجمع و اسداللهی، رئیس دفتر رئیس مجمع، با حضور در منزل سردار شهید سلامی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
در ابتدای این دیدار، آیت‌الله آملی لاریجانی ضمن عرض تسلیت و تبریک شهادت این مجاهد فی‌سبیل‌الله، اظهار داشت: «شهید سلامی از جمله بندگان صالح و مخلص الهی بود که روحیه‌ای نورانی، ساده، متواضعانه و شجاعانه داشت.
فقدان ایشان برای ما و کشور، ثلمه‌ای بزرگ است.»
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انس شهید با قرآن کریم افزود: «ایشان حافظ قرآن بودند و این ارتباط معنوی عمیق با کلام الهی، عامل تأثیرگذاری و نورانیت ایشان بود.»
وی با تأکید بر عاقبت جنایت‌پیشگان صهیونیست، تصریح کردند: «جنایتکاران صهیونیسم، در دنیا و آخرت به سزای اعمال پلید خود رسیده و خواهند رسید؛ این وعده تخلف‌ناپذیر الهی است که وَلا تَحسَبَنَّ اللَّهَ غافِلًا عَمَّا یَعمَلُ الظّالِمونَ.»
آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به بخشی از بیانات شهید سلامی گفت: «در مصاحبه‌ای از ایشان دیدم که فرموده بودند: “من بسیار طالب شهادت بودم، اما با افزایش سن، تحقق این آرزو را بعید می‌دیدم.
”، اما عنایت الهی بر آن تعلق گرفت که این بنده مخلص به آرزوی دیرینه‌اش برسد و در زمره شهدا قرار گیرد.»
وی همچنین افزود: «در باب نعمت‌هایی که به شهدا عطا می‌شود، در آیات و روایات شریف مطالب عجیبی نقل شده است که از جمله آنها، بهره‌مندی شهید از نظر به وجه‌الله است.
حقیقتاً باید به مقام شهدا غبطه خورد.»
منبع: مجمع تشخیص مصلحت نظام