دیدار آیتالله آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته با حضور در منزل شهید سپهبد سلامی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتوگو کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - آیتالله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته به همراه ذوالقدر، دبیر مجمع و اسداللهی، رئیس دفتر رئیس مجمع، با حضور در منزل سردار شهید سلامی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتوگو کرد.
در ابتدای این دیدار، آیتالله آملی لاریجانی ضمن عرض تسلیت و تبریک شهادت این مجاهد فیسبیلالله، اظهار داشت: «شهید سلامی از جمله بندگان صالح و مخلص الهی بود که روحیهای نورانی، ساده، متواضعانه و شجاعانه داشت.
فقدان ایشان برای ما و کشور، ثلمهای بزرگ است.»
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انس شهید با قرآن کریم افزود: «ایشان حافظ قرآن بودند و این ارتباط معنوی عمیق با کلام الهی، عامل تأثیرگذاری و نورانیت ایشان بود.»
وی با تأکید بر عاقبت جنایتپیشگان صهیونیست، تصریح کردند: «جنایتکاران صهیونیسم، در دنیا و آخرت به سزای اعمال پلید خود رسیده و خواهند رسید؛ این وعده تخلفناپذیر الهی است که وَلا تَحسَبَنَّ اللَّهَ غافِلًا عَمَّا یَعمَلُ الظّالِمونَ.»
آیتالله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به بخشی از بیانات شهید سلامی گفت: «در مصاحبهای از ایشان دیدم که فرموده بودند: “من بسیار طالب شهادت بودم، اما با افزایش سن، تحقق این آرزو را بعید میدیدم.
”، اما عنایت الهی بر آن تعلق گرفت که این بنده مخلص به آرزوی دیرینهاش برسد و در زمره شهدا قرار گیرد.»
وی همچنین افزود: «در باب نعمتهایی که به شهدا عطا میشود، در آیات و روایات شریف مطالب عجیبی نقل شده است که از جمله آنها، بهرهمندی شهید از نظر به وجهالله است.
حقیقتاً باید به مقام شهدا غبطه خورد.»
منبع: مجمع تشخیص مصلحت نظام