تخصیص 32 میلیون متر مکعب آب برای راهاندازی بزرگترین شهرک شیلاتی - تسنیم
32 میلیون متر مکعب آب برای راه اندازی بزرگترین شهرک شیلاتی در روستای آلوت بانه تخصیص یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بانه، استان کردستان با برنامهریزیهای کلان در حوزه کشاورزی و شیلات، در آستانه یک تحول اقتصادی قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان عصر امروز در جلسه بررسی احداث و راهاندازی شهرکهای جدید و در دست اقدام کشاورزی اظهار کرد: احداث یک شهرک شیلاتی با ظرفیت تولید 500 تن در روستای آلوت شهرستان بانه و 29 شهرک کشاورزی در سراسر استان، نویدبخش آیندهای روشن و اشتغال پایدار برای این منطقه است.
سعدی نقشبندی با اشاره به اینکه مطالعات جامع هیدرولوژی و ژئوتکنیک برای احداث شهرک شیلاتی 500 تنی در روستای آلوت بانه در حال انجام است، افزود: برای این پروژه میزان 32 میلیون متر مکعب آب اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: با راهاندازی این شهرک شیلاتی منطقه آلوت پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بزرگترین مراکز گردشگری کشاورزی در غرب کشور را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان تصریح کرد: با بهرهبرداری از این شهرک، علاوه بر افزایش تولیدات شیلاتی، فرصتهای شغلی جدیدی نیز ایجاد خواهد شد و رونق اقتصادی منطقه را در بر دارد.
وی همچنین از وضعیت روبه رشد شناسایی، مطالعه، صدور مجوز و بهره برداری 29 شهرک کشاورزی در استان خبر داد.
نقشبندی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل و فعال شدن این شهرکها، شاهد رشد چشمگیر تولید و اشتغالزایی در بخش کشاورزی کردستان باشیم که گامی مهم در جهت خودکفایی و توسعه پایدار استان باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان عنوان کرد: در راستای تحقق شعار سال و توسعه ظرفیتهای اقتصادی استان، ایجاد شهرک خاویاری نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: شرکت شهرکهای کشاورزی استان کردستان در حال پیگیری مراحل اولیه شامل استعلامات، اخذ و صدور مجوزها و فراخوان سرمایهگذاری برای این شهرکها است.
نقشبندی بیان کرد: با توسعه شهرکهای کشاورزی، نه تنها به تحقق اهداف اقتصادی کمک میکند، بلکه فرصتهای جدیدی برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی در این حوزه ایجاد خواهد کرد.
وی تاکید کرد: تمام همت سازمان جهاد کشاورزی در راستای توسعه پایدار بخش کشاورزی و دستیابی به اهداف کلان اقتصادی استان صورت میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت: انتظار میرود با راهاندازی کامل این شهرکها، تحویلی در حوزه کشاورزی استان اتفاق خواهد افتاد و کردستان به یکی از کانونهای اصلی تولید محصولات کشاورزی در محیط گلخانهای تبدیل شود و آیندهای روشن را برای مردم منطقه رقم بزند.
انتهای پیام/481/