خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 02 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان به‌زودی روند صدور پاسپورت را برای افغان‌های مقیم اروپا آغاز می‌کند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 18:12
رئیس امور کنسولی وزارت خارجه حکومت طالبان اعلام کرد با فعال شدن مرکز چاپ پاسپورت در شهر بُن آلمان، به زودی روند صدور پاسپورت برای افغان های مقیم اروپا آغاز خواهد شد.
پاسپورت،كنسولي،افغانستان،گذشته،طالبان،آلمان،مركز،مقيم،صدور

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد شعیب بریالی»، رئیس امور کنسولی وزارت خارجه حکومت طالبان اعلام کرد مرکز چاپ پاسپورت در شهر بُن آلمان، با هدف رسیدگی مؤثرتر به نیازهای افغان‌های مقیم اروپا، به‌زودی مجدداً فعال خواهد شد.
مرکز صدور پاسپورت در بُن طی چهار سال گذشته به دلیل عدم پذیرش دیپلمات‌های طالبان توسط آلمان از فعالیت بازمانده بود.
بریالی با اشاره به رشد چشمگیر خدمات کنسولی توسط هیئت حاکمه افغانستان افزود: «در حال حاضر، در 29 نمایندگی سیاسی و کنسولی افغانستان در خارج از افغانستان، روند صدور پاسپورت فعال است؛ در حالی که این تعداد در سال گذشته تنها 17 نمایندگی بود.»
به گفته وی، در یک سال گذشته برای حدود 200 هزار تبعه افغانستان در خارج از از این کشور خدمات صدور پاسپورت ارائه شده است.
همچنین، برای بیش از 250 هزار تبعه خارجی از 176 کشور جهان ویزای افغانستان صادر شده که نسبت به سال‌های گذشته 60 درصد افزایش داشته است.
ریاست امور کنسولی وزارت خارجه حکومت طالبان همچنین اعلام کرد در حال حاضر خدمات تایید برای 79 نوع سند رسمی انجام می‌شود؛ در حالی که این رقم پیش‌تر تنها 49 نوع بود.
این توسعه خدمات، به گفته مسئولان، باعث بهبود کیفیت و تسریع پاسخ‌گویی به مراجعات افغان‌ها در سراسر جهان شده است.
بر اساس گزارش‌ها، جمعیت افغان‌های مقیم آلمان حدود 377 هزار نفر است که در جوامع متراکمی مانند هامبورگ، بن، برلین و مونیخ زندگی می‌کنند.
گفته می‌شود تعطیلی مرکز چاپ پاسپورت در بن طی 4 سال گذشته باعث ایجاد مشکلات متعدد برای دریافت پاسپورت و تمدید مدارک رسمی شده بود.
بازگشایی مجدد این مرکز در آلمان، علاوه بر این که نیم میلیون افغان مقیم اروپا را تحت پوشش قرار می‌دهد، بلکه نشانه‌ای از تثبیت روند کنسولی طالبان است.
انتهای پیام/.