توسعه بیمه حوادث طبیعی در کشور
رئیس شورای هماهنگی بیمه های استان اردبیل، گفت: با توجه به شرایط جنگی در کشور و وقوع آتش سوزی های مختلف، توسعه بیمه حوادث طبیعی در سطح ملی و استان اردبیل بسیار ضروری و حیاتی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فرهنگ جوادی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی بیمهها در استان اردبیل، اظهار کرد: از سال 95 این شورا فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر 22 شرکت بیمهای فعال در استان اردبیل و صندوق تأمین خسارت بدنی عضو این شورا هستند.
وی به برگزاری سومین جلسه شورای هماهنگی بیمههای استان اردبیل در سال جاری اشاره کرد و افزود: صنعت بیمه امروز با مشکلات و دغدغههای جدی روبهرو است اما با وجود همه این نارساییها، سعی ما در صنعت بیمه بر این است تا امنیت و آرامش زندگی شهروندان را با پوششهای بیمهای مختلف فراهم کنیم.
رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان اردبیل تصریح کرد: با تاکید اعضای شورا و حضور نماینده شورای شهر اردبیل در جلسه قرار شد تا یکی از خیابانها و میادین شهر اردبیل به نام «بیمه» نامگذاری شده و المان مناسبی نیز در این میدان و یا خیابان با طراحی مناسب نصب شود.
جوادی اهم برنامههای امسال صنعت بیمه را در استان توجه به اجرای برنامه هفتم توسعه در رسیدگی به پروندههای خسارات بدنی اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه مراجع قضایی دیگر در حوزه خسارت بدنی ورود پیدا نمیکنند، پروندهها از طریق فراجا و پزشکی قانونی به بیمهها ارجاع داده میشود تا زمینه پرداخت خسارت در سریعترین زمان از سوی بیمهها فراهم آید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: این روند به تسهیل امور و راحتی مراجعات مردم کمک کرده و دیگر نیازی به مراجعه مجموعههای قضایی نیست و ما با ارجاع پرونده از طریق فراجا و پزشکی قانونی، اقدام به پرداخت خسارت بدنی در حوادث رانندگی میکنیم.
رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان اردبیل اضافه کرد: ما در شرایط جنگی قرار داریم و در کنار الحاقی بیمه شخص ثالث و بدنه، بیمه آتشسوزی نیز مورد توجه قرار گرفته تا با حمایت دولت گروههای مختلف جامعه از مزایای بیمه آتشسوزی استفاده کنند.
جوادی بیان کرد: در استانها الحاقیه در حال صدور است و ما از بیمهشدگان انتظار داریم با مراجعه به شرکتهای بیمه نسبت به خرید آن اقدام کنند.
وی در ادامه یادآور شد: استان اردبیل زیر یک درصد پرتفوی بیمهای کشور را دارد به طوری که در سال 1402 ما توانستیم 9 دهم درصد خسارت پرداختی کل کشور را در استان اردبیل انجام دهیم.
رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان اردبیل اظهار کرد: کل بیمهنامههای صادر شده و پرتفوی شرکتهای بیمهای در استان 2 هزار و 600 میلیارد تومان بوده که یک رقم ناچیز است که نشان میدهد ضریب نفوذ بیمهای ما در این استان پایین است.
جوادی تصریح کرد: این امر به صنعتی نبودن استان و عدم آشنایی مردم با مزایای صنعت بیمه و راغب نبودن به خرید بیمهنامههای مختلف برمیگردد که انتظار میرود با فرهنگسازی در این زمینه ارتقای پوشش بیمهای را در حوزههای مختلف شاهد باشیم.
وی گفت: در سطح ملی و استان باید پوشش بیمهای حوادث طبیعی از زلزله و سیل گرفته تا آتشسوزیها افزایش یابد چرا که در حوادث مختلف پوشش بیمهای میتواند جبرانکننده بخشی از خسارت وارده باشد.
رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان اردبیل افزود: بیمهنامههای زندگی و همچنین بیمهنامههای حوادث امروزه جز ضرورتهای زندگی است و بهتر است در این شرایط حساس کشور که برخی حوادث ناگوار و آتشسوزیها رخ میدهد، پوشش بیمهای به صورت کامل و جامع انجام شود.
جوادی در ادامه خاطرنشان کرد: تنها بیمه نامه اجباری در کشور شخص ثالث است ولی متولیان حوزه مسکن به ویژه نظام مهندسی، راه و شهرسازی و شهرداریها میتوانند مانند بیمه مسئولیت آسانسور در صدور پروانهها پوشش بیمهای منازل را در برابر حوادث مختلف انجام داده و در این زمینه یک الزامی را در صدور پایانکار ارائه کنند.
وی اضافه کرد: ما در همین استان اردبیل میتوانیم به صورت پایلوت این موضوع را پیگیری کرده و شرایط بهتری را در پوشش بیمهای آتشسوزی و سایر حوادث فراهم کنیم تا صاحبان واحدهای مسکونی به ویژه با همکاری مدیران ساختمان نسبت به پوشش سالانه واحدهای ساختمانی اقدام شود.
در این جلسه عضو شورای شهر اردبیل نیز با آمادگی برای نامگذاری یکی از خیابانها و میادین شهر اردبیل با نام «بیمه» بیان کرد: ما آمادگی داریم طرحهای مختلف شورای هماهنگی را در این زمینه با طراحی المان مناسب انجام داده و نامگذاری یکی از خیابانها و میادین را به نام بیمه انجام دهیم.
سید ناصر حسینی یادآور شد: در مورد نصب تابلوها و مشکلات به وجود آمده از بابت پرداخت هزینهها نیز ما در شورای شهر آمادگی داریم تا تخفیفات ویژهای را برای فعالان صنعت بیمه در ارائه خدمات متنوع به مردم انجام دهیم تا با کمترین هزینه بتوانند در خدمت مردم باشند.
انتهای پیام/131/