خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و فناوری دوجانبه میان ایران و بلاروس

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 16:23
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی این کشور، بر گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و فناوری تاکید کرد.
بلاروس،دانشگاه،پزشكي،جمهوري،رئيس،اسلامي،كشور،ايران،دوستي،دان ...

باشگاه خبرنگاران جوان - اعضای گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و بلاروس که به مینسک سفر کرده‌اند، پس از آنکه دانشگاه دولتی علوم پزشکی بلاروس را مورد بازدید قرار دادند، با «سرگئی پتروویچ روبینکوچیچ» رئیس این دانشگاه دیدار کردند.
علی اصغر باقرزاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در دیدار با سرگئی پتروویچ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بلاروس، بر گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و فناوری تاکید کرد.
باقرزاده با اشاره به تایید مجدد مدرک تحصیلی دانشگاه دولتی علوم پزشکی بلاروس در فهرست دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران که از مرداد سال گذشته اجرائی شده است، برای مسئولین و دانشجویان این دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.
وی تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در بلاروس در دانشگاه علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند.
این امر باعث شده تا این دانشگاه از اهمیت زیادی برای ما برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه، حضور دانشجویان، اساتید و دانشمندان ایرانی و بلاروسی در کشور‌های یکدیگر باعث تعمیق شناخت مردم دو کشور می‌شود، بر افزایش ارتباطات دانشگاهی از قبیل تبادل استاد و دانشجو و شرکت در همایش‌های علمی تاکید کرد.
باقرزاده افزود: متاسفانه طرف بلاروسی در این خصوص دیدگاه پذیرنده داشته و تمایلی برای اعزام دانشجو یا استاد نشان نمی‌دهد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: علی رغم برخی همکاری ها، سطح مناسبات سیاسی و اقتصادی دو کشور با توجه به تحریم‌های اعمالی بر کشورمان و سیاست‌های ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود، به گستردگی امروز نبود، با این حال سفر رئیس جمهور بلاروس به کشورمان پس از ۱۷ سال، باعث جهش در روابط دو کشور شد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی کشورمان در پایان این دیدار ابراز امیدواری کرد، ارتباطات دانشگاهی دو کشور توسعه پیدا کرده و باعث گسترش روابط ملت‌های دو کشور ایران و بلاروس شود.
سرگئی پتروویچ روبینکوویچ نیز در این دیدار، گفت: بلاروس در تلاش است تا آموزش پزشکی با کیفیتی را به دانشجویان ایرانی ارائه دهد.
برای این منظور، تبادل تجربیات، پروژه‌ها و دستاورد‌ها اهمیت دارد.
وی افزود: دانشگاه ما برای همکاری با طرف ایرانی کاملاً باز است و ما شما را شریک راهبردی خود می‌دانیم.
گفتنی است، اعضای گروه دوستی آقایان کامران پولادی، وحید کنعانی و ابوالحسن مصطفوی به همراه علیرضا صانعی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس نیز از حاضرین در این جلسه بودند.
منبع: خانه ملت