گسترش علف هرز خردل برگ مومی در 20 هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از گسترش علف هرز خردل برگ مومی در بیش از 20 هزار هکتار از اراضی ملی و مزارع رها شده استان در سه سال اخیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، نخستین کارگروه مدیریت علفهای هرز استان چهارمحال و بختیاری در سال زراعی 1404–1403 با هدف بررسی و ارائه راهکارهای کنترل علفهای هرز سمج و مهاجم و همچنین گیاه انگل گل جالیز در باغات بادام برگزار شد.
روحالله سعیدی، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه با اشاره به گسترش علف هرز خردل برگمومی در بیش از 20 هزار هکتار از اراضی ملی و مزارع رها شده طی سه سال اخیر، اظهار داشت: مقرر شد مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، دلایل گسترش این علف هرز را بررسی و نتیجه را بهصورت مکتوب به این معاونت اعلام کند.
سعیدی با بیان اینکه گیاه انگل گل جالیز بخش عمدهای از باغات بادام اقتصادی استان را درگیر کرده و همچنان در حال گسترش است، افزود: این مرکز موظف شد دستورالعمل فنی و کاربردی در خصوص پیشگیری و کنترل این گیاه را تدوین و ارائه کند.
وی گفت: این کارگروه با هدف ارائه راهکارهای عملی و اثربخش برای مقابله با چالشهای ناشی از علفهای هرز و آفات گیاهی در استان تشکیل شده است و انتظار میرود نتایج حاصل از آن، به بهبود تولیدات کشاورزی و صیانت از منابع طبیعی کمک مؤثری کند.
فرشید شبانی، مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان نیز با اشاره به اهمیت کنترل علفهای هرز و مقاومت برخی از آنها نسبت به علفکشهای رایج، گفت: با توجه به تأکید سازمان حفظ نباتات کشور، مدیریت و مقابله با علفهای هرز سمج و مهاجم مانند چاودار و خردل برگمومی در استان در اولویت قرار دارد.
انتهای پیام/7540/