خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه شیعیان قندهار: ایران 45 سال با آغوش باز میزبان مهاجرین بود

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 14:53
امام جمعه شیعیان قندهار ضمن قدردانی از 45 سال میزبانی جمهوری اسلامی ایران از مهاجران، خواستار حفظ کرامت و رعایت حقوق مهاجرین در روند بازگرداندن آنها به وطن شد.
مهاجرين،قندهار،بازگشت،اسلامي،ايران،زاهدي،جمعه،تأكيد،جمهوري

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سردار محمد زاهدی» رئیس شورای اهل تشیع قندهار و امام جمعه مسجد جامع فاطمیه قندهار در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم، از میزبانی جمهوری اسلامی ایران از مهاجرین افغانستانی طی 45 سال گذشته قدردانی کرد.
وی با اشاره به همراهی همیشگی ایران در پذیرش مهاجران افغان گفت: مقامات جمهوری اسلامی طی چهار دهه گذشته با آغوش باز پذیرای مهاجرین بوده‌اند و در تمام این سال‌ها، چه در دوره حکومت جمهوری و چه امارت اسلامی، مسئولان افغانستانی قدردان این حمایت‌ها بودند.
زاهدی با تأکید بر اینکه بسیاری از مهاجرین در شرایط سخت به ایران پناه آوردند، از مسئولان ایرانی خواست تا در روند بازگشت، کرامت و حقوق این افراد حفظ شود.
وی افزود: برخی از مهاجرین سال‌ها در ایران زندگی کرده‌اند و ممکن است دارای اموال، سرمایه یا قراردادهای مالی مانند رهن خانه باشند؛ باید توجه داشت که نحوه بازگرداندن آن‌ها باعث تضییع حقوقشان نشود.
رئیس شورای اهل تشیع قندهار تأکید کرد: یک طوری نشود که اینها وقتی که بیرون می‌شوند در نحوه بیرون شدنشان خدایی نکرده تمام زحمت‌هایی که در طول 45 سال زحمت به دست آمده آنها را هم مردم نادیده بگیرند.
امام جمعه قندهار در ادامه نیز از مردم افغانستان خواست تا زمینه بازگشت مهاجران را فراهم کنند و گفت: اکنون که کشور در وضعیت امن‌تری قرار دارد، لازم است هموطنان با آغوش باز از بازگشت مهاجرین استقبال کرده و با آنان همکاری کنند.
زاهدی در ادامه با اشاره به خطبه‌های نماز جمعه خود، از شهروندان افغان خواست تا در قبال بازگشت مهاجرین انصاف را رعایت کرده و از افزایش بی‌مورد اجاره‌بها خودداری کنند.
وی تأکید کرد: رحمت، رأفت اسلامی و مردانگی باید در رفتار با مهاجرین بازگشت‌کننده دیده شود تا سایر هموطنان نیز با انگیزه و امید بیشتری به وطن بازگردند.
.
انتهای پیام/