خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنگ 12 روزه چشم‌ها را باز کرد/هر گوشی هوشمند یک پایگاه حمله به دشمن - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 14:30
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: جنگ تحمیلی 12 روزه، چشم ها را بینا و گوش ها را شنوا کرد و مردم نشان دادند فرمانده کیست و اینکه اوست که تدبیر می کند و تا وقتی او هست، دشمن نمی تواند کاری را از پیش ببرد.
دشمن،شهادت،نماينده،مجلس،شوراي،اسلامي،افتخاري،12،جنگ،ايران،ول ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، لیلا افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی امروز در محفل بزرگداشت بانوان شهید استان البرز که در هیئت انصارالامام رزمندگان کرج برگزار شد، مطرح کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس، زمانی که شهدا را می‌آوردند و تبریک و تسلیت می‌گفتند، اگرچه این مهم را باور داشتیم اما با تک‌تک سلول‌هایمان آن را درک نکرده بودیم.
وی ادامه داد: اما زمانی که در عملیات کربلای 4 پدر و همسرم به شهادت رسیدند، این احساس را لمس کردم.
شهدا افراد معمولی نبودند، بلکه باغ گل‌هایی بودند که دوست و دشمن در عزای آن‌ها می‌گریستند.
اگرچه جدا شدن از کسانی که خداوند خریدار جانشان شده دشوار است اما شهادت به حدی زیبا، معنوی، باعظمت و باابهت است که می‌تواند دردها و دل‌تنگی‌ها را تسکین دهد.
نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: چند روز قبل از جنگ 12 روزه که نزد امام رضا (ع) مشرف شده بودم خطاب به ایشان گفتم که 21 سال با تمام فراز و نشیب‌ها، سختی‌ها و مشغله‌ها در اینجا خدمتگزار زائران بودم، اگر با کرم خود خواستید هدیه‌ای به ما اهدا کنید، فقط یک هدیه می‌خواهیم، اینکه ما و فرزندان و نسلمان با شهادت از دنیا برویم؛ خدمتی که منجر به شهادت شود.
برگ‌های تاریخ به نحو دیگری در حال ورق خوردن است
افتخاری اذعان کرد: پس از گذشت 39 سال از شهادت همسر و پدرم، نه تنها پشیمان نشده‌ام بلکه حسرت می‌خورم که چرا در لیست شهدا قرار نگرفتم.
امیدوارم خداوند توفیق دهد هر زمانی که مقدر کرده پس از خدمت به اسلام و سربازی ولایت به شهادت برسیم.
طی یکی دو سال اخیر، با آغاز عملیات طوفان الاقصی برگ‌های تاریخ به نحو دیگری در حال ورق خوردن است.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در پیامی به یادواره هفت هزار بانوی شهید مبنی بر اینکه زن مسلمان و مجاهد ایرانی، معلم ثانی زنان جهان اسلام شد، اظهار کرد: زمانی که عملیات طوفان الاقصی آغاز شد، رژیم غاصب صهیونیستی تصور می‌کرد غزه مظلوم که آن را از امکانات محروم کرده و خیلی راحت در دسترسش است دو روزه از بین می‌رود اما مقاومت دنیا را بیدار کرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این 12 روزی که در ایران گذشت، روزهای عادی نبود و عظمت و تأثیرش به‌قدری زیاد بود که شاید بتوان گفت جهشی در حد بیش از 12 قرن اتفاق افتاد؛ جهشی که امید ایجاد کرد برای اینکه بتوانیم بستر ظهور حضرت مهدی (عج) را بهتر و سریع‌تر فراهم کنیم.
در این ایام، تحولاتی رخ داد که قابل سنجش نیستند.
جنگ حق و باطل همچنان ادامه دارد
افتخاری افزود: عده‌ای انتخاب شدند که انتظارش نمی‌رفت، عده‌ای ایستادگی کردند و دسته‌ای با ظاهرها، شغل‌ها، جناح‌ها و سلیقه‌های مختلف پای کار نظام آمدند.
این 12 روز، مانند شب‌های قدر، لحظاتی خاص و تعیین‌کننده بودند.
حتی برخی از مخالفان و منتقدان، بزرگی این تحولات را تحسین کرده و بعضی از ایرانیان خارج از کشور دلبستگی بیشتری نسبت به ایران پیدا کردند.
وی اذعان کرد: جنگ حق و باطل از زمانی شروع شد که شیطان قسم خورد؛ قسمی محکم به عزت خدا که همه انسان‌ها را از راه‌های مختلف منحرف کند.
این جنگ هنوز ادامه دارد و فقط شکل و صورت آن تغییر کرده و ما همواره باید برای مقابله با آن آمادگی داشته باشیم.
گاهی جنگ نظامی است و آسیب‌دیدگان آن جانباز و شهید می‌شوند و با افتخار سر بلند می‌کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اما اگر آسیب‌دیدگان، قربانیان جنگ فرهنگی و تغییر سبک زندگی باشند، کسانی که در ظاهر، مدل مو، نوع پوشش، سبک ازدواج و حتی در برگزاری مراسم عزای عزیزانشان تحت تأثیر دشمن قرار می‌گیرند، دیگر شهید نیستند.
دشمن از پیش از سال 42 تلاش زیادی کرد تا چهره‌ای منفی از روحانیت اصیل و مبارز بسازد.
احساسات زنان، هدف دشمن قرار گرفت
افتخاری با اشاره به اینکه دشمن قصد داشت با این اقدامات مردم از روحانیون فاصله بگیرند و زده شوند و این مسیر ادامه پیدا کرد، عنوان کرد: نزدیک‌ترین حملات دشمن به کیان ما را در سال 1401 دیدیم.
یادمان نرفته که می‌گفتند هر ستون‌، جایی‌ است برای اعدام یک روحانی یا بسیجی.
همان‌جا باید می‌فهمیدیم چه کسانی پشت این تهدیدها هستند.
وی افزود: آن‌ها با شعار زن، زندگی، آزادی وارد میدان شدند.
تا آن زمان، هر توطئه‌ای که در سال‌های 78، 88، 96 و ...
داشتند، به نتیجه نرسیده بود و این‌بار مستقیماً به سراغ زنان آمدند تا از احساساتشان سوءاستفاده و مسیر را منحرف کنند.
به همین منظور برنامه‌ریزی کرده بودند تا دوباره با فریب، زنان را وارد بازی خود کرده و هم‌زمان به بسیجیان و روحانیون حمله کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: اما در این 12 روز، واقعاً مشخص نیست که جز عنایت خداوند چه چیزی موجب شد این‌گونه ورق برگردد.
دشمن پدافندها را از کار انداخته بود و قصد داشت با هدف قرار دادن سرداران، پشتوانه‌های رهبری را از میان بردارد و در نهایت، ایران در روز یکشنبه پای میز مذاکره بیاید و نتیجه آن تسلیم محض این کشور باشد.
دشمن کور خوانده است
افتخاری ادامه داد: تصورشان این بود که اگر رهبری تنها مانده و نیرویی برایش باقی نماند، می‌توانند ایران را با خاک یکسان کنند اما شاید اگر همه فرماندهان در میدان حاضر بودند، این‌گونه عمق جایگاه ولایت را درک نمی‌کردیم و مفهوم فرمایش امام خمینی (ره) که فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد، برایمان تا این حد روشن نمی‌شد.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان ما کور خوانده‌اند.
ملت ایران درسشان را در دو ماه محرم و صفر گرفته اند و هر سال این درس به‌روز می‌شود.
این مردم هر ساله در ایام محرم و صفر و فاطمیه، اطلاعات و بینش خود را به‌روزرسانی می‌کنند و این موارد به دست فراموشی سپرده نمی‌شود، همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند: این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم با هر ظاهر، سبک زندگی یا پوششی که داشتند، آمدند و مشخص شد همه آن‌ها دل‌بسته و نمک‌گیر خانواده پیامبر (ص) هستند و چون مردم ایران نمک شناسند، در مواقع نیاز، از هر قشر و سلیقه‌ای، پای نظام و ولایت آمدند و صادقانه جایگاه ولایت را بیان کردند.
این حضور، بار دیگر انسجام ملی را به رخ جهانیان کشید.
شباهت‌های کربلای 12 روزه و کربلای یک‌روزه
افتخاری بیان کرد: امام حسین(ع) می‌توانست مانند برخی از ائمه قبل یا بعد از خود، وارد جنگ نشود.
او جنگ را آغاز نکرد، اما جامعه آن‌قدر گوش‌هایش سنگین و چشم‌هایش دچار مشکل شده بود که باید این اتفاق می‌افتاد.
عده‌ای چشمشان ضعیف شده بود و باید خون امام حسین (ع)، مظلومیت علی‌اصغر (ع) و شهادت حضرت ابوالفضل(ع) را می‌دیدند.
وی با بیان اینکه عده‌ای دیگر گوش‌هایشان سنگین شده بود و باید زینبی برمی‌خاست و روایت می‌کرد تا پیام به مردم برسد، اظهار کرد: ما هم در جامعه چنین چشم و گوش‌هایی داشتیم اما این 12 روز، چشم‌ها را بینا و گوش‌ها را شنوا کرد و مردم نشان دادند فرمانده کیست و اینکه اوست که تدبیر می‌کند و تا وقتی او هست، دشمن نمی‌تواند کاری را از پیش ببرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: اگر در سال 1401 دیدیم که ماه‌ها برخی افراد از بالای پشت‌بام‌ها به رهبری و نظام اهانت می‌کردند و مقام معظم رهبری صبر نشان دادند، حالا بهتر دلیلش را می‌فهمیم.
دشمن می‌دانست اگر بتواند به رهبری ضربه بزند، موفق شده و اگر فرماندهان را حذف کند، ادامه مسیر برایش آسان‌تر می‌شود.
مردم نشان دادند اهل کوفه نیستند
افتخاری اضافه کرد: اما رهبر معظم انقلاب دقیق و حساب‌شده مدیریت کردند و نه‌تنها تسلیم نشدیم، بلکه مردم با تمام وجود پای کار آمدند و نشان دادند که اهل کوفه نیستند و پای نظام ایستاده‌اند.
مردم با وجود گلایه‌هایی که ممکن است از برخی عملکردها داشته باشند، خود را اهل خانه‌ای می‌دانند که در صورت تعرض دشمن، اختلافات داخلی را کنار می‌گذارند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن آمده بود تا میان قومیت‌ها شکاف ایجاد کند، دوگانه‌های قومیتی، جنسیتی، اقتصادی، مردم و مسئولان و حتی امام و امت راه بیندازد و ایران را بخش‌بخش و متلاشی کند، همان کاری که امروز در سوریه انجام می‌دهد اما نتیجه کاملاً برعکس شد.
بانوان شهیده ما با بصیرت و عمل به رسالت زینبی خود، توانستند مرگ طبیعیشان را به شهادت تبدیل کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این مسیر روشنگری‌هایی صورت گرفت، درحالی‌که دشمن می‌خواست ولایت را هدف قرار دهد و بگوید همه ابوالفضل‌هایش را از او گرفته‌ایم، فرماندهان و سردارانش را برده‌ایم و تنها مانده و چاره‌ای جز تسلیم ندارد.
اما «هیهات منّ الذلة» ای که از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به ما رسیده، کاملاً به اثبات رسید.
امسال محرم واقعی را دیدیم، بدون نیاز به تعزیه
افتخاری عنوان کرد: امسال، محرم واقعی را دیدیم و نیازی به تعزیه نبود و عید غدیر خم هم بسیار واقعی برگزار شد، یعنی در این روز غدیر فهمیدیم که ولایت، عمود خیمه دین است.
کربلای 12 روزه ایران و کربلای یک‌روزه سال 1361 هجری تفاوت‌ها و شباهت‌هایی با یکدیگر داشتند.
یکی از شباهت‌ها این بود که خانواده، جوان، سردار، زن و مرد، نوزاد و کودک به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به اینکه در کربلا نیز برای اینکه پیام‌رسانی صورت گیرد، تعداد زنان شهید کمتر بود اما باز هم شهید داشتیم، بیان کرد: یکی دیگر از شباهت‌ها نیز این بود که به خواب‌رفته‌ها از خواب بیدار شدند و روشنگری صورت گرفت و عده‌ای فریب‌خورده اعتراف کردند که اشتباه کرده‌اند.
امام حسین (ع) در آشفته‌بازار ایجاد شده توسط دشمن، صراط مستقیم را روشن کرد.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما خود را سرباز مقام معظم رهبری می‌دانیم، تا پای جان ایستاده‌ایم، کوتاه نمی‌آییم، عقل، دین و سبک زندگی‌ خود را تحت تأثیر دشمن قرار نمی‌دهیم و جهاد می‌کنیم؛ جهاد با مال و جان.
هر گوشی تلفن همراه یک پایگاه حمله به دشمن است و باید مطالب ارزشمند از منابع معتبر را در کانال‌ها و گروه‌ها منتشر و دشمن را رسوا کنیم.
انتهای پیام/