خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در جنگ ۱۲ روزه، بیش از ۵ هزار واحد آسیب دیده یا به‌طور کامل تخریب شده‌اند که نیازمند بازسازی فوری هستند

اعتماد | همه | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 13:18
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به روند بازسازی مناطق آسیب‌ دیده تصریح کرد: برآورد خسارت‌ها از لحاظ سازه‌ای و نیز برنامه‌ریزی برای جبران و اصلاح زیرساخت‌ها آغاز شده، اما نکته‌ای که با تأخیر مواجه شد، سرعت در اجرای اقدامات و مصوبات است.
عمران،سرعت،كميسيون،عضو،اشاره،مجلس،تأخير،مصوبات

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به روند بازسازی مناطق آسیب‌ دیده تصریح کرد: برآورد خسارت‌ها از لحاظ سازه‌ای و نیز برنامه‌ریزی برای جبران و اصلاح زیرساخت‌ها آغاز شده، اما نکته‌ای که با تأخیر مواجه شد، سرعت در اجرای اقدامات و مصوبات است.
کد خبر: 725690 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ ۱۳:۰۸:۴۲
مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عملکرد مردم و مسئولان در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر اظهار داشت: در این دفاع مقدس کوتاه‌مدت، مردم واقعاً گل کاشتند.
هر کسی از مردم عادی گرفته تا مسئولان، هر چه در توان داشتند برای عبور عزتمندانه از این بحران به میدان آوردند.
به گزارش دانشجو، وی با اشاره به خسارات گسترده ناشی از این حملات، افزود: در این دوران شاهد تخریب شدید واحد‌های مسکونی و تجاری بودیم.
طبق گزارش‌های موجود، بیش از ۵ هزار واحد آسیب دیده یا به‌طور کامل تخریب شده‌اند که نیازمند بازسازی فوری هستند.
یوسفی با بیان اینکه حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله مهدکودک، مراکز درمانی و محل‌های کسب و کار مردم، «ناجوانمردانه» بوده است اظهارداشت : بخشی از این حملات مستقیماً زندگی روزمره و امنیت روانی مردم را هدف قرار داد و نمی‌توان از کنار آن به‌سادگی گذشت.
عضو کمیسیون عمران مجلس با قدردانی از عملکرد نهاد‌های امدادی و خدماتی گفت: آواربرداری و امدادرسانی به‌موقع و مؤثر توسط شهرداری‌ها، آتش‌نشانی، هلال‌احمر، اورژانس و سایر دستگاه‌های مرتبط انجام شد که جای تقدیر دارد.
وی در ادامه با اشاره به روند بازسازی مناطق آسیب‌ دیده تصریح کرد: برآورد خسارت‌ها از لحاظ سازه‌ای و نیز برنامه‌ریزی برای جبران و اصلاح زیرساخت‌ها آغاز شده، اما نکته‌ای که با تأخیر مواجه شد، سرعت در اجرای اقدامات و مصوبات است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نکته‌ای که به نظر می‌رسد کمی با تأخیر انجام شده است سرعت در اقدامات و مصوبات از سمت دولت است که باید با سرعت بیشتری صورت می‌گرفت واین بحران باید همانند بحران‌های دیگر مانند سیل و زلزله به‌طور فوری مورد توجه قرار می‌گرفت.