خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق پورتو و یوونتوس برای معاوضه بازیکن/ انتقال سانچو به تورین در آستانه لغو

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 11:11
بانوی پیر موافقت خود را برای معاوضه بازیکن با پورتو اعلام کرد اما تلاش هایش برای جذب ستاره انگلیسی منچستریونایتد به بن بستی جدید خورده است.
پورتو،بازيكن،سانچو،باشگاه،تورين،يوونتوس،يورو،منچستريونايتد،ف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه آبولای پرتغال مدعی شد که باشگاه‌های پورتو و یوونتوس برای معاوضه بازیکن میان یکدیگر به توافق رسیده‌اند که بر اساس آن دفاع راست پرتغالی یووه، آلبرتو کاستا را به پورتو می‌دهد و پورتو نیز دفاع راست خود ژوائو ماریو را در جهت معکوس به تورین می‌فرستد و علاوه بر آن 6 میلیون یورو نیز به بانوی پیر می‌پردازد.
دو باشگاه در هفته‌های اخیر مذاکرات فشرده‌ای با یکدیگر برای جابجایی این دو بازیکن داشتند و اکنون به توافق رسیده‌اند.
بر اساس اعلام آبولا، یوونتوس قیمت کاستایی که تنها 7 ماه از ورودش به این تیم می‌گذرد 16 میلیون یورو ( با احتساب پاداش) اعلام کرده حال آنکه پورتو نیز روی ژوائو ماریو 10 میلیون یورو قیمت گذاشته است.
فروش کاستا به پورتو، برای یوونتوس به منزله سودی 2.2 میلیون یورویی است چرا که بانوی پیر برای خرید او 13.8 میلیون یورو پرداخت.
این بازیکن در مدت کوتاه حضورش در تورین 14 بازی انجام داد و یک گل هم به ثمر رساند.
او علاوه بر پورتو از اسپورتینگ لیسبون نیز پیشنهاد داشت.
ژوائو ماریو که محصول آکادمی باشگاه پورتو است و سال 2020 به تیم اصلی این باشگاه راه پیدا کرد، 4 سال از کاستا بزرگتر است.
او در 42 بازی فصل گذشته خود برای پورتو 7 پاس گل داد.
توقف مذاکره برای جذب سانچو
طبق آخرین اعلام منابع خبری در ایتالیا، باشگاه یوونتوس برخلاف اشتیاق اولیه‌اش برای جذب جیدون سانچو از منچستریونایتد، اکنون برای ادامه مذاکراتش با شیاطین سرخ دچار تردید شده و به همین دلیل پروژه انتقال بازیکن به تورین به حالت تعلیق درآمده است.
یوونتوسی‌ها از چند هفته قبل برای جذب سانچو دست به کار شده بودند و گویا با خود بازیکن هم به توافق رسیده‌اند.
به این ترتیب جلب نظر باشگاه منچستریونایتد تنها مانع باقی مانده بر سر راه مسیر انتقال بازیکن به تورین بود و ظاهراً همین موضوع هم باعث تردید طرف ایتالیایی شده است.
قرارداد سانچو با من‌یونایتد ماه ژوئن سال آینده به پایان می‌رسد و او بازیکن آزاد می‌شود.
به همین دلیل به زعم یوونتوسی‌ها 17 میلیون یورویی که منچستریونایتد طلب کرده (با احتساب 2 میلیون یورو پاداش) برای بازیکن در فصل آخر قراردادش غیرواقع‌بینانه است.
طبق گزارش نشریه توتواسپورت تورین، موضوع دیگری که بیانکونری را دچار تردید کرده، 32 میلیون یورویی است که این باشگاه صرف خرید قطعی فرانسیسکو کونسیسائو از پورتو کرد و شباهت نسبی پست و سبک دو بازیکن است.
این در شرایطی است که نام سانچو از فهرست بازیکنان منچستریونایتد برای اردوی پیش فصل نیز خط خورده است.
در این میان بن جیکوبز خبرنگار آمریکایی لیگ برتر انگلیس مدعی شده است که یوونتوس گزینه جدیدی را به جای سانچو درنظر گرفته که آن رحیم استرلینگ، وینگر انگلیسی چلسی است.
استرلینگ 30 ساله هنوز دو سال دیگر با چلسی قرارداد دارد و فصل گذشته که به صورت قرضی برای آرسنال بازی کرد، در 28 مسابقه تنها یک گل به ثمر رساند.
انتهای پیام/