بیمارستانها هیچ کمبود دارویی در دوران دفاعمقدس ۱۲ روزه نداشتند
به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، بیمارستانها هیچ کمبودی در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه نداشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی مقدم - مهدی پیر صالحی رئیس سازمان غذا و دارو در سیزدهمین همایش و نمایشگاه مکملهای غذایی، رژیمی و ورزشی گفت: در دوران حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، سازمان غذا و دارو از ساعات ابتدایی ستاد بحران تشکیل داد تا مشکلی در زمینه کمبود دارو پیش نیاید.
به گفته وی، تولیدکنندگان دارویی به ویژه تولیدکنندگان سرم به صورت شبانه روزی مشغول به فعالیت بودند تا بیمارستانها از نظر دارو و تجهیزات پزشکی دچار کمبود نشوند.
پیر صالحی تاکید کرد: در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه چندین کارخانه تولید دارو آسیب دید.
یکی از شرکتهای تجهیزات پزشکی مورد حمله مستقیم دشمن قرار گرفت و با وجود اینکه ارتباطات دچار مشکل شده بود تمام مسائل به خصوص در مناطق شمالی کشور بر طرف شد.
اگر تولید دارو به خوبی انجام نشده بود دوران بحران جنگ تحمیلی را نمی توانستیم مدیریت کنیم.
وی تاکید کرد: امروز ۳۸۲ شرکت تولید مکمل و ۲۰۹ شرکت نیز فرآوردههای گیاهی در کشور فعالیت دارند و اکنون نظارتها بر روی تولیدات افزایش پیدا کرده تا سلامت کالاها به طور کامل تامین شود.
در ادامه مراسم، عباس کبریاییزاده رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی ایران گفت: در حمله رژیم صهیونیستی برخی از کادر سلامت و خانوادههایشان به شهادت رسیدند.
تیم نظام سلامت نشان داد که متعهد بوده و پای کار مردم ایران مانند دوران هشت سال دفاع مقدس ایستاده است.
به گفته وی، تیم سلامت در دوران دفاع مقدس که صدام شیمیایی زده بود در تامین داروهای مقابله با این سلاح، تلاش شبانه ریزی داشت.
کبریاییزاده تصریح کرد: در تامین قطعات ماشین آلات یکسری بوروکراسی وجود دارد و همین موضوع سبب بروز مشکلاتی در حوزه سلامت و تولید داروهای مختلف خواهد شد.
وی تاکید کرد: بیش از ۲۰۰۰ دانشجو در رشتههای مختلف از جمله تغذیه و بیوشیمی در کشور در حال تحصیل هستند.
در ادامه مراسم، فرزین حلبچی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: امسال نمایشگاه مکملهای دارویی بر اساس نیازسنجی مخاطبان برنامه ریزی شده و این همایش در شرایط خاص ناشی از حمله رژیم صهیونیستی برگزار می شود.
فرزین حلب چی تصریح کرد: دستورالعمل هایی باید در حوزه مکمل ها تدوین و ابلاغ شود تا تجویز مکملهای منطقی به درستی انجام شود.
در پایان مراسم امیرحسین جمشیدی مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: حمایت از گیاهان دارویی بخشی از اسناد بالادستی در کشور است.