خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه همگانی ورزش کبدی در دستور کار است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 09:53
رئیس فدراسیون کبدی ایران با بیان اینکه برای توسعه این ورزش باید از ظرفیت آموزش و پرورش، دانشگاه ها و سازمان ها استفاده شود، گفت: توسعه همگانی ورزش کبدی در دستور کار است.
كبدي،فدراسيون،خراسان،جنوبي،توسعه،رئيس،ايران،ورزش

عباس اورسجی، رئیس فدراسیون کبدی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با بیان اینکه برنامه راهبردی فدراسیون کبدی توسعه همگانی این ورزش است گفت: برای توسعه همگانی ورزش کبدی از ظرفیت و پتانسیل آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و سازمان ها باید استفاده شود.
وی افزود: بدون شک همه سازمان‌ها و کشورهای توسعه یافته اگر موفقیتی کسب کرده‌اند به دلیل داشتن برنامه رهبردی استراتژیک بوده است.
رئیس فدراسیون کبدی جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر کشوری دارای برنامه راهبردی نبوده یا از نیروی انسانی متخصص بهره‌مند نباشد دچار مرگ تدریجی خواهد شد.
اورسجی اظهار کرد: منابع انسانی متخصص در حوزه‌های متعدد خراسان جنوبی وجود دارد، استعدادیابی از بین دانش آموزان از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر به درستی برنامه‌ریزی شود خراسان جنوبی در مسابقات آسیایی و جهانی سهم دارد.
وی عنوان کرد: برای رشد و توسعه رشته کبدی باید برنامه‌ریزی مشخص و منظم داشت، همچنین دانش و آگاهی داشتن از علوم ورزشی اهمیت زیادی دارد.
اورسجی یادآور شد: امروز کسی باسواد است که توانایی تغییر داشته باشد، فرصت‌های زیادی برای تغییر و تحول و درخشش در میادین بین‌المللی و آسیایی فراهم است که باید از آن استفاده کرد.
وی افزود: کبدی ورزشی ریشه‌دار در فرهنگ ملی و مردمی و برخاسته از میراث فرهنگی غنی است، استان خراسان جنوبی ظرفیت‌های فراوانی دارد که باید این توانمندی‌ها باید بالفعل شود.
رئیس فدراسیون کبدی ایران تصریح کرد: کبدی ورزشی پرهیجان و تحرک‌دار با جذابیت‌های خاص خود است که در برخی کشورها از جمله هند به صورت لیگ و با پخش ویژه برگزار می‌شود، در ایران نیز این رشته در سال‌های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته است.
به گزارش تسنیم، در جریان سفر رئیس فدراسیون ورزش کبدی به خراسان جنوبی، خانه کبدی شهرستان طبس با اعتبار 7 میلیارد ریال افتتاح شد.
انتهای پیام/254