خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس قوه قضائیه: در جریان جنگ ۱۲ روزه و پس از آن، حدود ۲ هزار نفر دستگیر شدند

اعتماد | همه | چهارشنبه، 01 مرداد 1404 - 00:46
رئیس عدلیه گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی و پس از آن، حدود ۲ هزار نفر دستگیر شدند، اما باید بدانیم که بسیاری از اینها کسانی بودند که در فاصله کوتاهی آزاد شدند، چون نه جاسوس بودند نه با رژیم صهیونیستی همکاری داشتند.
رژيم،همكاري،صهيونيستي،دستگير،آزاد

رئیس عدلیه گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی و پس از آن، حدود ۲ هزار نفر دستگیر شدند، اما باید بدانیم که بسیاری از اینها کسانی بودند که در فاصله کوتاهی آزاد شدند، چون نه جاسوس بودند نه با رژیم صهیونیستی همکاری داشتند.
کد خبر: 725595 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ ۰۰:۴۲:۱۷
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی و پس از آن، حدود ۲ هزار نفر دستگیر شدند، اما باید بدانیم که بسیاری از اینها کسانی بودند که در فاصله کوتاهی آزاد شدند، چون نه جاسوس بودند نه با رژیم صهیونیستی همکاری داشتند؛ این افراد بعد از انجام تحقیقات و جمع‌آوری اطلاعات آزاد شدند.
به گزارش تسنیم، وی افزود: از سوی دیگر، ممکن بود که رفع شبهه در خصوص برخی از این افراد آزادشده به صورت کامل انجام نشده باشد فلذا این دسته نیز با صدور «قرار» آزاد شدند؛ تعدادی از دستگیرشدگان نیز با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کردند که البته سطح و نوع این همکاری‌ها متفاوت بود؛ در قانون ما پیش‌بینی شده که چنانچه فردی در زمان جنگ با کشور متخاصم همکاری داشته باشد باید دستگیر و محاکمه شود؛ بعضاً مجازات‌های برخی از این افراد، سنگین و تا حد سلب حیات است و در مواردی نیز مجازات‌های کمتر در نظر گرفته شده است؛ در میان دستگیر شدگانی که با رژیم صهیونیستی همکاری داشتند همه نوع از این افراد را داشتیم؛ برخی‌ها که دارای ارتباطات تشکیلاتی با رژیم بودند باید ابتدائاً تخلیه اطلاعاتی شوند و شرکای جرم آنها شناسایی گردند که این کار ممکن است مقداری زمان ببرد.