خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرستاده آمریکا هدایت نشست سوریه و اسرائیل را بر عهده خواهد داشت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 22:18
بنابر اعلام منابع خبری، تام باراک رهبری نشستی را در اواخر این هفته بین مقامات ارشد سوریه و اسرائیل بر عهده خواهد داشت.
سوريه،اسرائيل،ديدار،گزارش،باراك،حملات

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - آکسیوس روز سه‌شنبه به نقل از افراد آگاه گزارش داد که نمایندگان اسرائیل و سوریه روز پنجشنبه در سویدا، شهری در جنوب سوریه با میانجیگری ایالات متحده،دیدار خواهند کرد.
به گفته منابع، هیئت آمریکایی به ریاست تام باراک، سفیر ترکیه و فرستاده ویژه سوریه خواهد بود.
آنها افزودند که این دیدار، که اولین دیدار از زمان بحران اخیر بین اسرائیل و سوریه است، بخشی از تلاش‌ها برای کاهش تنش‌هاست.
آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی و منبع دیگری که با این موضوع آشنا است، گزارش داد که هدف از این مذاکرات، دستیابی به تفاهمات جدید در مورد وضعیت بی‌ثبات در جنوب سوریه است.
بر اساس این گزارش، باراک امیدوار است پس از حملات هوایی هفته گذشته اسرائیل به سویدا و حملات بعدی به دمشق، هماهنگی و ارتباط بیشتر بین سوریه و اسرائیل را تسهیل کند.
اسرائیل ادعا کرده است که این عملیات برای محافظت از ساکنان دروزی در سویدا انجام شده است.
یک مقام ارشد اسرائیلی به آکسیوس گفت: «اکنون آرامش نسبی برقرار است، اما مسائل اساسی بدون توافق‌های جامع بین ایالات متحده، اسرائیل و دولت سوریه حل نخواهد شد.»