خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه

مهر | سیاسی | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 21:06
دبیر شورای نگهبان گفت: غزه امروز به محکمه وجدان جامعه بشری تبدیل شده و هر کس در برابر این رفتار غیرانسانی رژیم نامشروع صهیونیستی بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند.
غزه،امام،سجاد،بشري،نگهبان،دبير،جامعه،شوراي،ظالمانه،محكمه

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴) این شورا با اشاره به اینکه در روزهای آخر ماه محرم قرار داریم و روز دوشنبه به روایتی مصادف با سالروز شهادت امام سجاد (ع) بود، اظهار داشت: زندگی این امام بزرگوار جلوه کامل عبودیت و بندگی کامل انسان در برابر خداوند است.
وی خاطرنشان کرد: امام سجاد (ع) در دورانی که می‌توان گفت از سخت‌ترین دوران شیعه است، تمام همتش را برای زنده نگه داشتن حماسه کربلا به کار گرفت و با تمام مشکلات موجود، موفق شد مانع از بین رفتن پیام این حماسه تمدن‌ساز شود.
دبیر شورای نگهبان بیان داشت: آثار گران‌سنگ صحیفه‌سجادیه و رساله حقوق امام سجاد (ع) به دنبال جامعه‌سازی بر مبنای اخلاق و معنویت است و آموزه‌های متعالی این دو کتاب، همچنان راه نجات جامعه بشری از مناسبات ظالمانه جهان سلطه می‌باشد.
غزه؛ محکمه وجدان جامعه بشری
آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه گفت: صحنه‌های رقت‌انگیزی که این روزها از مردم غزه منتشر می‌شود، حکایت از یک نسل‌کشی ظالمانه دارد و حاصل فقدان حاکمیت اخلاق و معنویت در جهان امروز است.
وی تاکید کرد: غزه امروز به محکمه وجدان جامعه بشری تبدیل شده و هر کس در برابر این رفتار غیرانسانی رژیم نامشروع صهیونیستی بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند.
دبیر شورای نگهبان باتاکید بر لزوم کمک به مردم غزه اظهار داشت: هر کس در هر جایگاه و موقعیتی که قرار دارد و به هر طریقی که می‌تواند باید در مساعدت و کاهش آلام مظلومان غزه اقدام کند و به هر شکل که توان دارد و از دستش ساخته است در ابعاد مختلف در جهت رفع مظلومیت آنها بکوشد.