فرانسه وضعیت انسانی در نوار غزه را شرم آور خواند
وزیر امور خارجه فرانسه ضمن انتقاد از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه وضعیت انسانی در این منطقه پیامد جنایات رژیم صهیونیستی را شرم آور و یک رسوایی دانست که باید فورا پایان یابد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، ژان نوئل باروت، وزیر امور خارجه فرانسه، به شدت از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه انتقاد کرده است.
باروت در مصاحبه با رادیو فرانس اینتر گفت: وضعیت انسانی در غزه شرمآور است؛ این یک رسوایی است که باید فوراً پایان یابد.
وی افزود: دیگر هیچ توجیهی برای عملیات نظامی ارتش اسرائیل در غزه وجود ندارد.
این تهاجمی است که وضعیت فاجعهبار فعلی را بدتر میکند و منجر به آوارگی اجباری بیشتر میشود، که ما آن را به شدیدترین شکل ممکن محکوم میکنیم.
باروت همچنین خواستار آزادی بیشتر مطبوعات در نوار غزه شده و گفت: من تقاضا دارم که به مطبوعات آزاد و مستقل اجازه ورود به غزه داده شود تا بتوانند آنچه را که در آنجا اتفاق میافتد نشان دهند و در مورد آن گزارش تهیه کنند.
درخواست حزب دولتی آلمان برای تحریم تسلیحاتی اسرائیل
در این میان فراکسیون پارلمانی حزب دولتی سوسیال دموکرات در مجلس فدرال آلمان هم در نامه ای خواستار تغییر رویکرد سیاست دولت آلمان در قبال رژیم صهیونیستی شد.
در بیانیه مشترکی که توسط آدیس احمدوویچ، سخنگوی سیاست خارجی این فراکسیون و رولف موتزنیچ، رهبر سابق فراکسیون پارلمانی این حزب منتشر شد، آمده است: زمان آن رسیده است که دولت فدرال به ابتکارات در سطح اروپا بپیوندد، همکاریهای موجود مانند توافقنامه همکاری با این رژیم را به حالت تعلیق درآورد و اقدامات بیشتری مانند توقف صادرات اسلحه به رژیم صهیونیستی که در نقض قوانین بینالمللی استفاده میشود را اجرا کند.
نامه احمدوویچ و موتزنیچ خطاب به فریدریش مرتس، صدر اعظم و یوهان وادفول، وزیر امور خارجه فدرال آلمان نوشته شده است.
احمدوویچ و موتزنیچ در این نامه در این باره ابراز تردید کردند که وضعیت فاجعهبار در نوار غزه بهبود یابد.
در این نامه آمده است: گزارشهای مربوط به کودکان گرسنه و قحطی که به سرعت در حال تشدید است نشان میدهد که ما به نقطه بیبازگشتی رسیدهایم.
در حالی که اسرائیل اخیراً با توافقی برای بهبود وضعیت بشردوستانه در نوار غزه موافقت کرده است، این مقامات حزب سوسیال دموکرات جدیت این گزارش را زیر سوال برده و آن را وعده های توخالی نامیدند.
ریم آلابالی رادوان، وزیر توسعه آلمان نیز از این نامه حمایت عمومی کرد.
وی در این باره گفت که آلمان باید به ابتکار کشورهای غربی که خواستار پایان فوری جنگ در نوار ساحلی فلسطین هستند، بپیوندد.
وی افزود: ما اکنون به یک آتشبس فوری و پایدار نیاز داریم.
ماتیاس میرش، رهبر فراکسیون پارلمانی حزب دولتی سوسیال دموکرات هم خواستار افزایش فشارها بر اسرائیل به دلیل اقداماتش در نوار غزه شده است.
وی در این باره گفت: وقتی قوانین بینالمللی به طور سیستماتیک نقض شود، باید عواقبی داشته باشد.
وضعیت انسانی در نوار غزه تکاندهنده است.
انتهای پیام/