اسحاق جهانگیری در گفتگو با اعتماد آنلاین ۳سطح رخدادهای مرتبط با جنگمیهنی ۱۲ روزه را واکاوی می کند
مهدی بیک اوغلی/"تکرار نام ایران به معنای تضعیف اسلام نیست."این عبارت شایدجان مایه کلام و خلاصه گفتگوی ۷۰دقیقه ای اعتماد آنلاین با اسحاق جهانگیری

مهدی بیک اوغلی/"تکرار نام ایران به معنای تضعیف اسلام نیست."این عبارت شایدجان مایه کلام و خلاصه گفتگوی ۷۰دقیقه ای اعتماد آنلاین با اسحاق جهانگیری باشد.چهره ای که سلسله مراتب مدیریتی را از پایین ترین درجات اجرایی و مدیریتی تا رفیع ترین جایگاه ها که معاون اولی رییس جمهوری و نامزدی ریاست جمهوری است طی کرده تا به زعم خود فاصله ایران را با توسعه کاهش دهد.
جهانگیری در عین حال یکی از معدود راویان امر توسعه است که از نزدیک دستی بر آتش امر مدیریت کشور داشته و اقدامات قابل توجهی در این خصوص صورت داده است.
قرار گفتگو با اسحاق جهانگیری در یکی از گرم ترین روزهای سال در دفتر ساده او در خیابان بهارمست تنظیم شد.
گفتگو با جهانگیری در ۳سطح قبل از جنگ ۱۲ روزه ، رخدادهای جنگ ۱۲ روزه و الزامات دوران پساجنگ برنامه ریزی شد.
او ابتدا با واکاوی مجموعه رخدادهای مدیریتی و حکمرانی که زمینه های تهاجم دشمن به کشور را فراهم کرد، عدم توجه به مطالبات مردم و کاهش مشارکت آنان را یکی از بسترهای اصلی طمع دشمنان به تهاجم اخیر دانست.
جهانگیری اما با تحلیل عملکرد بخش های مختلف در جنگ ۱۲ روزه ، مواردی چون مدیریت رهبری در جنگ، عملکرد مناسب دولت در ساماندهی مطالبات و نیازهای شهروندان و نهایتا انسجام اجتماعی و اتحاد ملی مردم را نقاط عطف نبرد ۱۲ روزه ارزیابی می کند.
او در بخش پایانی این گفتگو ۱۰ پیشنهاد و توصیه برای تثبیت انسجام ایجاد شده مطرح می کند تا به تحقق آنها کشور از گزند دشمنی ها و بدخواهی ها مصون بماند.
جهانگیری معتقد است حوادت روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته نخست جنگ باید با دقت مورد موشکافی جدی قرار بگیرد.
مهمترین ضعف ایران در این برهه ضعف نظام اطلاعاتی و جاسوس های فراوان بوده است.
او با تاکید بر اینکه برخی تصور می کردند با آغاز جنگ مردم به خیابان ها می ریزند تا نظام را سرنگون کنند اما مردم ایران نجابت به خرج داده و پشت کشور ایستادند از نظام حکمرانی می خواهد قدر لین مردم را بدانند.
بخش مکتوب این گفتگو نیز روز شنبه اینده در روزنامه اعتماد منتشر می شود