خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعامل بیشتر دولت و حوزه‌های علمیه ضروری است

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 19:58
قم- مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با تأکید بر حمایت و هدایت دولت خواستار تعامل و همکاری بیشتر دولت و حوزه‌های علمیه شد و نسبت به عدم پایبندی برخی نهادهای دولتی به توافقات انتقاد کرد.
علميه،دولت،خواهران،پرورش،آموزش،طلاب،فاضل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل بعد از ظهر سه شنبه در جلسه شورای معاونین حوزه‌های علمیه خواهران با تاکید بر لزوم افزایش تعاملات میان دولت و حوزه‌های علمیه، اظهار کرد: روحانیت همواره به دنبال حمایت از دولت و تقویت جایگاه ریاست جمهوری است و هیچگاه هدفی جز هموار کردن مسیر اقتدار دولت نداشته است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه برخی نهادهای دولتی مانند آموزش و پرورش، تعهدات خود نسبت به توافقات با حوزه‌های علمیه را به طور کامل رعایت نکرده‌اند، این امر را مغایر با سیاست‌های دولت دانست و خواستار پیگیری و حل و فصل موضوعاتی چون جذب طلاب و روحانیون در آموزش و پرورش شد تا وحدت حوزه و دولت حفظ شود.
وی همچنین گزارشی از عملکرد حوزه‌های علمیه خواهران در طرح «امین» ارائه داد و گفت: بر اساس گزارش وزرای سابق آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه خواهران با مشارکت ۸۲ درصدی طلاب، در این طرح نسبت به حوزه‌های علمیه برادران موفقیت‌های چشمگیری کسب کرده‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل به فعالیت‌های مراکز مدیریت استان‌ها و مدارس تحت پوشش حوزه‌های علمیه خواهران اشاره کرد و بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر بین دولت و حوزه علمیه با هدف تحقق فرامین مقام معظم رهبری تأکید نمود.