خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره «طعم امید» در اردبیل برگزار می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 19:53
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: مرحله استانی مسابقه و جشنواره منطقه ای «طعم امید» با شعار «طعم گردشگری با افراد تأثیرگذار دارای معلولیت» در اردبیل برگزار می شود.
گردشگري،معلوليت،اردبيل،جشنواره،استان،خوراك،مسابقه،مرحله،استاني

یحیی نجارقابل، معاون گردشگری اداره کل میراث ‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: مرحله استانی مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید چهار، هفتم مردادماه در اردبیل برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه زمان برگزاری این جشنواره به دلیل جنگ 12 روزه به تأخیر افتاد، افزود: جشنواره طعم امید با همکاری میز گردشگری دسترس‌پذیر و میز گردشگری خوراک معاونت گردشگری کشور و به منظور حمایت از گروه‌های افراد دارای معلولیت در 2 مرحله استانی و منطقه‌ای برگزار می‌شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث ‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: برگزاری این جشنواره با اهداف احیا و معرفی غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی کشور، ارتقای دسترسی افراد دارای معلولیت در صنعت گردشگری خوراک، کمک به تقویت مهارت و اشتغالزایی افراد دارای معلولیت در صنعت گردشگری، تقویت خودباوری و ایجاد نشاط میان افراد دارای معلولیت و شناسایی استعدادها و توانمندی‌های افراد دارای معلولیت در حوزه گردشگری خوراک اتفاق می‌افتد.
نجارقابل گفت: شرکت‌کنندگان این مسابقه افراد دارای معلولیت حائز شرایط از گروه‌های جسمی حرکتی، نابینایان و سندرم داون خواهد بود که این گروه‌ها غذاهای سنتی هر استان که در فهرست آثار ناملموس ملی ثبت شده را طبخ کرده و در این زمینه رقابت می‌کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در مرحله منطقه‌ای جشنواره استان‌های منطقه شمال‌غرب کشور شامل قزوین، زنجان، اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی به رقابت خواهند پرداخت.
معاون گردشگری اداره کل میراث ‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مرحله ارزیابی اولیه در مسابقه استانی انجام می‌شود و در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای لازم، شرکت‌کنندگان در مسابقه نهایی در استان آذربایجان شرقی حضور یافته و به نفرات برتر از میان هر یک از گروه‌های معلولیتی جوایز نفیسی اهدا می‌شود.
انتهای پیام/132