خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تربیت 370 خبرنگار نوجوان برای 170 محله مشهد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 18:53
مدیرفرهنگسرای فناوری و رسانه مشهد گفت: «خبرنگار محله» طرحی برای پرورش نسل جدیدی از خبرنگاران متعهد و متخصص در محلات مشهد است و در این راستا 370 خبرنگار برای 170 محله در مشهد تربیت می شوند.
خبرنگار،مشهد،طرح،محله،خبرنگاران،باشگاه،قرباني،نوجوان،رسانه،ح ...

سیدعلی قربانی قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد به تشریح طرح «خبرنگار محله» پرداخت و آن را توسعه‌یافته و مکملی بر طرح پیشین «فرهنگ‌نگار» دانست.
وی تصریح کرد: طرح «فرهنگ‌نگار» با هدف تربیت خبرنگاران نوجوان در هر فرهنگسرا آغاز شد و ما شاهد پیشرفت چشمگیر اعضا در حوزه اطلاع‌رسانی و انتشار داده‌ها بودیم که این تجربه موفق، ما را به این نتیجه رساند که طرحی جامع‌تر را برای پوشش گسترده‌تر محلات مشهد پیاده‌سازی کنیم.
چشم‌انداز تربیت 370 خبرنگار برای 170 محله در مشهد
قربانی یادآور شد: «طرح خبرنگار محله» که از سال گذشته به مرحله اجرا درآمده است، در نظر دارد تا در گامی بلندپروازانه، تعداد خبرنگاران نوجوان را در 170 محله شهر مشهد به 370 نفر افزایش دهد.
مدیرفرهنگسرای رسانه مشهد با تأکید بر اهمیت این طرح، گفت: هدف ما این است که برای هر محله، یک خبرنگار دختر و یک خبرنگار پسر را آموزش دهیم تا بدین ترتیب، صدای تمامی نقاط شهر به گوش برسد و هیچ محله‌ای از قلم نیفتدافتد.
وی اضافه کرد: این خبرنگاران، بازوی توانمند روابط عمومی ما و پل ارتباطی میان باشگاه و جامعه محلات خواهند بود.
حضور اساتید مجرب رسانه‌ای
قربانی همچنین به حضور اساتید آموزش مهارت‌های رسانه‌ای و خبری در این طرح اشاره کرد و گفت: در این دوره از حضور اساتید توانمند و باتجربه‌‌ای از جمله محمدجواد علیپور(کارشناس رسانه‌ای و سردبیر خبرگزاری رضوی) ، مرجان شریعت (فعال رسانه و سردبیر خبرگزاری تسنیم) و همچنین خانم زهرا مرادوند(خبرنگار و فعال رسانه‌ای) و خامسی از عکاسان برجسته و محمود غفاری از فعالین رسانه بهره‌مند هستیم که حضور چنین اساتید مجربی در این دوره‌ها، نکات مثبت فراوانی را به همراه دارد و ما قدردان تلاش‌های علمی و عملی این افراد هستیم.
به گفته وی این رویداد آموزش محور با استقبال مسئولان فرهنگی و اهالی رسانه روبرو شده و امید است با اجرای کامل طرح «خبرنگار محله»، شاهد پویایی بیشتر در عرصه اطلاع‌رسانی و پرورش نسل جدیدی از خبرنگاران متعهد و متخصص در مشهد باشیم.
مراسم روز خبرنگار برای فرهنگ نگاران و خبرنگاران محله
مدیر باشگاه رایانو مشهد،عنوان کرد: در آستانه فرارسیدن 17 مرداد ماه، روز خبرنگار و سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی، باشگاه فرهنگی ورزشی رایانو مشهد با برگزاری رویدادی فرهنگی، گامی نو در جهت توانمندسازی و ارتقاء سطح اطلاع‌رسانی در میان نوجوانان برمی‌دارد.
به گفته قربانی؛ این مراسم که در تاریخ 10 مرداد ماه در تالار شهر مشهد واقع در میدان شهدا برگزار می‌شود، با هدف تجلیل از خبرنگاران نوجوان و معرفی چشم‌اندازهای آتی این باشگاه در حوزه رسانه و فرهنگ، برنامه‌ریزی شده است.
وی تصریح کرد:در این رویداد فرهنگی، از خبرنگاران نوجوان فعال در طرح «فرهنگ‌نگار» تقدیر به عمل آمده و جزئیات طرح توسعه‌یافته «خبرنگار محله» با هدف تربیت نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر در حوزه اطلاع‌رسانی، تشریح خواهد شد.
مدیر فرهنگسرای فناوری و رسانه مشهد، عنوان کرد: روز خبرنگار فرصتی ارزشمند برای قدردانی از قلم‌هایی است که در روشنگری و اطلاع‌رسانی جامعه نقش اساسی ایفا می‌کنند.
قربانی خاطرنشان کرد: ما در باشگاه رایانو، با توجه به رسالت فرهنگی خود، بر آنیم تا از همان دوران نوجوانی، افراد را با اصول و فنون خبرنگاری آشنا سازیم.
وی با اشاره به نزدیکی این تاریخ به ایام سوگواری اربعین حسینی، افزود: در حالی که احتمال حضور برخی از اعضای نوجوان ما در سفر عتبات عالیات در این ایام وجود دارد، اما تمرکز اصلی ما بر گرامیداشت مقام خبرنگار و تقدیر از زحمات خبرنگاران نوجوان باشگاه خواهد بود.
مدیر باشگاه رایانو مشهد،گفت: این مراسم با عنوان «روز خبرنگار» برگزار می‌شود و در آن از برخی از خبرنگارانی که در رویدادهای پیشین باشگاه حضور فعال داشته‌اند، با اهدای هدایا و لوح تقدیر، تجلیل به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام/282