خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 02 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سود هزاران میلیارد تومانی سودجویان از آشفته بازار برنج

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 18:47
برای جلوگیری از تکرار نشدن تراژدی امسال برنج محتکران و واردکنندگان بزرگ که با افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت از جیب هر خانواده ایرانی ۱۸ میلیون تومان برداشتند؛ باید مجازات سخت و بازدارنده شوند.
برنج،تومان،دلالان،بازدارنده،جيب

به گزارش مشرق، محتکران و دلالان برنج که خود صاحبان شرکت‌های بزرگ ۴۰۰ هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور آسیب زدند که دولت ضمن معرفی آنها محاکمه و تنبیه مناسب و بازدارنده کند.
صاحبان این برندها با گران کردن ۳۰۰ درصدی برنج طی یکسال ۱۸ میلیون تومان از جیب هر خانواده ایرانی برداشتند.
این شرکت‌های بزرگ سال گذشته به اسم حمایت از کشاورزان، برنج را به قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان خریده و با تزریق قطره چکانی به بازار قیمت‌ها را افزایش داند، این سرمایه‌گذاران خود وارد کنندگان عمده برنج هم بودند که عرضه برنج داخلی و خارجی را با هم در اختیار گرفتند.
با احتساب تورم سالانه ۳۲ درصد و هزینه‌های انبارداری، حمل و ...
و حاشیه سود، برنج ۸۰ هزار تومانی نباید بیش از ۱۵۰ هزار تومان فروخته شود یعنی دلالان با فروش ۳۵۰ هزار تو مان در هر کیلو ۲۰۰ هزار تومان سود به جیب می‌زنند.
مجازات متخلفان اگر سخت و بازدارنده نباشد تراژدی برای امسال هم تکرار می‌شود.