سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشتازی مازندران در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون بالا

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 تیر 1398 - 10:06
ساری - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مازندران در اجرای طرح کنترل فشار خون بالا در کشور پشیتاز بوده است
نوشهر،دياليز،مازندران،درماني،بيمارستان،نمكي

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید بهشتی نوشهر در گفتگو با خبرنگاران، ارزیابی کمبودها و مسائل درمانی را هدف سفر به غرب مازندران بیان کرد و گفت: بخشی از پروژه‌های درمانی از قبل شروع شد و تکمیل آن نیازمند مساعدت مالی است.
وی با اشاره به نیمه کاره بودن اورژانس، ایزولو بیمارستان نوشهر گفت: در اسرع وقت با تأمین امکانات برای بهره برداری آن در سال جاری کمک خواهیم کرد.
وی بخش دیالیز را از دیگر نیازمندی‌های بیمارستان نوشهر بیان کرد و گفت: شیفت دیالیز کمتر از نرم مورد انتظار بود و سعی می‌کنیم این مسالئ رفع شود و افزایش فضای فیزیکی، ماشین‌ها و دستگاه‌های دیالیز پیگیری می‌شود.
وی مسائل کنترل فشارخون را در پیشگیری از بیماری‌ها ضرورت دانست و فشار خون را عامل بسیاری از بیماری‌ها از جمله نارسایی‌های کلیه بیان کرد و گفت: مازندران یکی از پیشتازان در اجرای این طرح بوده است.
سعید نمکی برای بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی نوشهر و چالوس به مازندران سفر کرده است.