خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهدی ​الفتی پس از تقدیر در کمیته ملی المپیک: این قبیل تقدیر‌ها انگیزه ما را بیشتر می‌کند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 15:41
مهدی الفتی ژیمناست شایسته کشورمان در جلسه امروز هیات اجرایی کمیته ملی المپیک مورد تقدیر و پاداش یک میلیارد ریالی دریافت کرد.
كميته،ژيمناستيك،المپيك،ملي،اجرايي،هيات،الفتي

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی الفتی ژیمناست خوب کشورمان پس از تقدیر در نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: تاریخ سازی که در ژیمناستیک اتفاق افتاد که با کسب مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا و ثبت حرکت همراه بود، و با توجه به نگاه ویژه‌ای که کمیته ملی المپیک همواره به ژیمناستیک داشته امروز در خدمت اعضای هیات اجرایی بودیم.
الفتی با ابراز خوشحالی از حضور درجلسه هیات اجرایی و این اقدام ارزشمند کمیته ملی المپیک گفت: من در این جلسه مشکلات و خواسته‌های خودم را مطرح کردم و مسئولین کمیته دلسوزانه به دغدغه‌های مطرح شده توجه کردند.
انشاله که بتوانند با نگاه ویژه به ژیمناستیک به این ورزش پایه بیشتر توجه کنند تا ما بتوانیم در ژیمناستیک از رده‌های پایین‌تر خردسالان و نوجوانان با کیفیت بالاتر و نتایج بهتری در عرصه‌های بین المللی حضور داشته باشیم.
ژیمناستیک ورزشی پایه و پرمدال هست و ژیمناست‌های ما این قابلیت را دارند که مدال‌های بیشتری بدست آورند.
الفتی ضمن تشکر مجدد از تقدیر مسئولین کمیته ملی المپیک آقای خسروی وفا، دکتر علی نژاد و هیات اجرایی اظهار داشت: ورزشکاران وقتی تقدیر می‌شوند قطعا با انرژی و انگیزه بالاتری به مسیرشان ادامه می‌دهند.
این حمایت‌های همیشکی به ما قوت قلب می‌دهد و ضمن تشکر از این اقدامات، قول میدهم که در مسابقات بعدی هم خوش بدرخشم.
منبع: کمیته ملی المپیک