ضرورت برنامه عملی برای اجرای سند آسیبهای اجتماعی در گناباد - تسنیم
معاون دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تفاوت نسل ها به 15 سال رسیده است و باید سند آسیب های اجتماعی زودتر تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، در سال 1396 سند آسیب های اجتماعی شهرستان گناباد با مشارکت دانشگاه ها و دستگاه های مختلف تذوین شد که در آن زمان 59 آسیب اجتماعی اولویت بندی شد که اعتیاد و طلاق از مواردی بود که در صدر قرار داشت.پس از گذشت یک دهه از این سند ولی متاسفانه اقدامی عملی در راستای دستاوردهای عامی این سند صورت نگرفته است.
فرزین میرچراغی، معاون دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهارکرد: تفاوت نسل ها به 15 سال رسیده است و باید سند آسیب های اجتماعی زودتر تدوین شود.
وی ادامه داد: با توجه به تغییر نسلها نوع آسیب های اجتماعی نیز تغییر می کند و به عنوان مثال باید ببنیم در سال های آینده چه مشاغلی حذف و چه مشاغلی به وجود خواهد آمد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیان کرد: امروز مرجع اطلاعاتی نسل جوان و بخصوص دانشجویان فرق کرده است و حتی شاهد این هستیم که دانشجویان دیگر اساتید را مرجع علمی نمی دانند و از منابعی مانند هوش مصنوعی استفاده میکنند.
اشتغال یک موضوع مهم در حوزه آسیب های اجتماعی است و دستگاه های حمایتی در این حوزه نقش دارند و عملکرد آنها در این موضوع تاثیرگذار خواهد بود.
محسن فولادی پور، رئیس کمیته امداد امام خمینی گناباد نیز اظهارکرد: در حوزه شناسایی افرادی که دچار آسیب اجتماعی شده اند مشکلی وجود ندارد و بانک های اطلاعاتی در دستگاه وجود دارد.
وی ادامه داد: در سال های اخیر اعتبارات به سمت افرادی که دچار آسیب های اجتماعی شده اند رفته اند که به عنوان مثال افراد زیادی که طلاق گرفته اند برای دریافت مستمری به کمیته امداد مراجعه میکنند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گناباد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 1500 زن سرپرست خانوار700 دانش آموز80 دانشجو تحت پوشش این سازمان هستند که اگر حمایت ها قطع شود این افراد دچار آسیب اجتماعی می شوند.
احیا سند آسیب های اجتماعی گناباد موضوعی است که باید انجام برای حوزه اجرایی آن برنامه ریزی صورت گیرد ، آمار های غیر رسمی حکایت از افزایش برخی از موارد آسیب ها در سطح شهرستان هستیم.
علی آراسته، رئیس بهزیستی گناباد نیز گفت: در سند آسیب های اجتماعی سال 96 کار علمی صورت گرفته بود ولی در آن برنامه کار عملی دیده نشده بود که در بروزرسانی سند باید این موضوع دیده شود.
وی ادامه داد: در همه نهادها موضوعات پیشگیرانه را داریم که باید این موضوعات به صورت واحدتری پیگیری شود و به صورت جزیره ای کار نکنیم.
رئیس اداره بهزیستی گناباد خاطرنشان کرد: شاهد آن هستیم که آسیب های اجتماعی به نسل بالا رفته و متاسفانه برخی ارزش ها به ضد ارزش تبدیل شده است.
آراسته عنوان کرد: بررسی ها نشان می دهد اعتیاد در گناباد در حوزه مشاغل سخت افزایش یافته است.به طور یقین برای کنترل آسیب های اجتماعی باید برنامه داشت و این برنامه براساس داده های علمی باشد که دانشگاه ها در هر شهری می توانند در این حوزه اثرگذار باشند.
انتهای پیام/282