خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحلیل عملکرد، تأکید بر نظارت داخلی و تحقق پرتفوی 30 همتی در 4 ماه گذشته

تسنیم | بازار | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 14:29
شورای مدیران بیمه دانا با هدف تحلیل عملکرد شرکت، بررسی چالش ها و تبیین راهبردهای آینده برگزار شد. در این نشست، بر وصول مطالبات، تعادل پرتفوی، افزایش توانگری مالی و تکریم مشتریان تأکید شد.
شركت،بيمه،دانا،پرتفوي،مطالبات،فروش،وصول،اشاره،خسارت،مديرعامل ...

به گزارش روابط‌عمومی بیمه دانا، در این نشست که عصر یک‌شنبه 29 تیرماه با حضور مدیرعامل، قائم‌مقام، معاونان، مدیران ستادی و رؤسای شعب در محل ساختمان سعدی برگزار شد، دکتر رضا جعفری مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره بیمه دانا، با مرور عملکرد چهارماهه نخست سال 1404 و مقایسه آن با سه سال گذشته، وصول مطالبات، تقویت نظارت‌های داخلی، پایش نمایندگان و شبکه فروش و رضایت مشتریان را از مهم‌ترین اولویت‌های راهبردی شرکت دانست.
وی با اشاره به رشد پرتفوی شرکت در چهار ماه نخست سال، اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون 30 هزار میلیارد تومان پرتفوی محقق شده که 78 درصد آن در رشته درمان، 16 درصد در خودرو و 6 درصد مربوط به سایر رشته‌های بیمه‌ای بوده است.
دکتر رضا جعفری، ایجاد تعادل در ترکیب پرتفوی را از اهداف اصلی سال 1404 عنوان کرد.
مدیرعامل بیمه دانا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خسارات قابل‌توجه پرداخت‌شده در ماه‌های گذشته، گفت: در چهار ماهه نخست سال‌جاری، مجموع خسارت پرداختی شرکت به 12 همت رسید.
همچنین در جریان جنگ 12روزه اخیر، دو هزار میلیارد تومان خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت شد.
رقمی که نشان‌دهنده توان مالی، چابکی عملیاتی و پایبندی جدی بیمه دانا به تعهدات خود است.
او با اشاره به شاخص‌های مالی شرکت، از رشد چشمگیر فروش، سودآوری و پرداخت خسارت در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: از سال 1401 تاکنون مجموع فروش شرکت به بیش از 120 همت رسیده و فروش سال 1403 نسبت به سال 1400، رشدی 370 درصدی داشته است.
همچنین ذخایر بیمه دانا از دو همت به 12 همت رسیده و حقوق مالکانه شرکت از منفی هزار میلیارد تومان در سال 1400 به بیش از هفت هزار میلیارد تومان در پایان 1403 افزایش یافته که رشدی معادل 828 درصد را نشان می‌دهد.
مدیرعامل بیمه دانا افزود: در این مدت بیش از 20 ملک به دارایی‌های ثابت شرکت اضافه شده و 10 ملک نیز به‌طور کامل بازسازی شده‌اند که پشتوانه‌ای بلندمدت برای بیمه دانا محسوب می‌شوند.
وصول مطالبات ضامن پرداخت خسارات بیمه‌گذاران
در ادامه نشست، دکتر سیدداود حسینی، قائم‌مقام مدیرعامل بیمه دانا با مرور مهم‌ترین راهبردهای این شرکت، مسئله وصول مطالبات را جدی‌ترین دغدغه ارکان بیمه دانا عنوان کرد و گفت: وصول درست و به‌موقع مطالبات با سایر برنامه‌ها، هزینه‌ها و تعهدات شرکت گره خورده است و نباید از آن غفلت شود.
به گفته وی، تأخیر در وصول مطالبات نه‌تنها باعث چالش نقدینگی می‌شود، بلکه به‌مرور ارزش مطالبات را کاهش داده و هزینه‌های مازاد ایجاد می‌کند.
وی بررسی منظم ترکیب پرتفوی، نسبت خسارت و بدهی نمایندگان را از وظایف کلیدی رؤسای شعب دانست و بازاریابی منطقه‌ای و جذب پورتفوهای بومی را در اولویت کاری شعب اعلام کرد.
ارزیابی مداوم و کنترل‌های داخلی نیازمند تلاش تمام ارکان شرکت است
در ادامه، مجتبی زینلی، سرپرست مدیریت ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، با اشاره به گردش عملیات گسترده بیمه دانا و وجود بیش از 30 میلیون بیمه‌شده، تقویت نظارت و کنترل داخلی را ضرورتی راهبردی برای حفظ چابکی شرکت و صیانت از منافع بیمه‌شدگان دانست.
او بازتعریف فرایندهای اجرایی، بازبینی ساختارها و اصلاح نظام‌های کنترلی را گامی ضروری برای کنترل هزینه‌های بیمه‌گری عنوان کرد و از تمام ارکان شرکت خواست تا در استقرار این نظام همکاری فعال داشته باشند.
اهمیت مدیریت ریسک و تقویت کنترل‌ها
در پنل تخصصی که در حاشیه این نشست برگزار شد، محمدحسن تدینی، معاون فنی بیمه‌های اشخاص، با اشاره به سهم 80 درصدی بیمه درمان در پرتفوی شرکت، بر اهمیت مدیریت ریسک و تقویت کنترل‌ها در این حوزه تأکید کرد.
وی همچنین عدم اتکاء به قراردادهای کلان و تمرکز بر جذب پرتفوی بومی را از وظایف محوری شعب دانست.
عباس عمران‌پور، معاون فنی بیمه‌های اموال و مسئولیت نیز ایجاد توازن در پرتفوی شرکت را مسئله‌ای حیاتی برای آینده دانست و گفت: شناسایی ظرفیت‌های منطقه‌ای، بهره‌گیری از قراردادهای کلان، تقویت فروش بیمه‌های خُرد و تعامل مؤثر با شبکه فروش از جمله راهبردهای این حوزه است.
در ادامه حسین غلامی، مدیر بازاریابی بیمه دانا، با تأکید بر کاهش وابستگی به پرتفوهای کلان، تمرکز بر بیمه‌گذاران محلی و جذب بیمه‌نامه‌های خُرد را ضرورتی جدی برای توسعه پایدار دانست و بر تمدید قراردادهای مربوط به وزارت نیرو تأکید کرد.
همچنین، سیدجهانبخش حسینی، مدیر وصول مطالبات شرکت نیز در پایان، با اشاره به اهمیت جریان نقدینگی، مسائل کلیدی این حوزه را شامل کنترل مجوزهای واحد فروش، تعریف دقیق مشخصات بیمه‌گذار در زمان صدور بیمه‌نامه، نظارت بر قراردادها، ثبت دقیق پرونده‌ها، انجام روزانه عملیات فنی و بازیافت خسارت عنوان کرد.
انتهای پیام/