افزایش 52 درصدی قیمت نان در شیراز منطقی نیست
رئیس اتحادیه صنف نانوایان شیراز، افزایش 52 درصدی قیمت نان در این کلانشهر را منطقی ندانست و گفت: این مهم با اعتراض اعضای اتحادیه متبوع مواجه شده است.

احمد اسد سنگابی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم از شیراز، با اشاره به افزایش 52 درصدی قیمت نان، اظهار کرد: اگر چه در کارگروه آرد و نان استان فارس که با حضور کارشناسان و اتحادیه نانوایان شیراز به آنالیز افزایش بیش از 70 درصدی قیمت نان در این استان رسیدیم، اما وزارت کشور با این عدد مخالفت و افزایش 52 درصدی را برای مراکز استانها ابلاغ کرد.
وی اضافه کرد: برای شهرستانها هم افزایش 42 درصدی قیمت نان اعلام شد.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان شیراز با اعلام نارضایتی اعضای اتحادیه مبنی بر اینکه معتقدیم این افزایش اعلامی با هزینههای موجود در نانواییها سنخیتی ندارد، تصریح کرد: سال گذشته هم 25 درصد به نرخ نان اضافه کردند در حالیکه ما 50 درصد افزایش هزینههای داخلی مانند بیمه، دستمزد کارگران، آب و غیره داشتیم.
اسد سنگابی عنوان کرد: بانک مرکزی در آماری به بررسی هزینههای تولید و زندگی در استانها پرداخته که طبق این آمار، استان فارس پس از تهران و کرج، بیشترین هزینهها را به خود اختصاص داده است.
اگر همین آمار را هم مبنا قرار دهیم مشاهده خواهیم کرد که قیمت نان در این استان باید متناسب با شرایط زندگی و تولید، تعیین میشد نه یک نسخه واحد مانند دیگر استانها.
وی مجددا با بیان این نکته که افزایش 52 درصدی نان در شیراز مورد اعتراض نانوایان در این کلانشهر است، گفت: برای پخت نانهای سنتی مانند سنگگ، تافتون و لواش باید از نیروی انسانی بیشتری استفاده کرد که خود این موضوع هزینههای ما را افزایش میدهد، پس ضرورت دارد قیمت نان در کلانشهری مانند شیراز، بازنگری شود.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان شیراز ادامه داد: با افزایش چند برابری قیمت نانهای فانتزی، مصرف این نوع نانها لوکس و در عین حال از سبد بسیاری از خانوار حذف شده و به نانهای سنتی روی آورده شده است.
اسد سنگابی خاطرنشان کرد: در اختصاص سهمیه آرد به نانوایان مشکلی نداریم و براساس طرح هوشمندسازی نانینو، آرد بین نانوایان در شیراز توزیع میشود.
انتهای پیام/424/