خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی زندانی بعد از 22 سال در سنندج+تصویر

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 13:30
یک زندانی که به دلیل ورشکستگی و بدهی مالی به مدت 22 سال در زندان بود، با مشارکت خیرین و پیگیری فرماندار شهرستان سنندج آزاد شد.
سنندج،خيرين،زندان،مالي،فرماندار،خانواده،اجتماعي،تسنيم،غيرعمد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ظهر امروز در مراسمی با حضور مسئولان قضایی، اجرایی و جمعی از خیرین در زندان مرکزی سنندج، تعدادی از زندانیان جرایم مالی و غیرعمد با مشارکت خیرین و پیگیری فرماندار شهرستان سنندج از بند رهایی یافتند و به آغوش خانواده بازگشتند.
غریب سجادی، فرماندار سنندج در این مراسم با اشاره به نقش جامعه و مسئولان در کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: اگر به رسالت اجتماعی و مسئولیت قانونی خود به درستی عمل می‌کردیم، امروز شاهد این تعداد زندانی در کشور نبودیم.
بسیاری از جرائم، ریشه در بسترهای اجتماعی دارند و نباید تنها با نگاه فردی به مقوله جرم و مجرم نگریست.
وی با تأکید بر لزوم تغییر رویکرد نسبت به زندان‌ها افزود: روزی باید برسد که تمامی زندان‌ها به مکان‌هایی فرهنگی تبدیل شوند.
اگر چه دیوارهای زندان از خشت طلا هم ساخته شود باز نمی‌توان مکانی مناسب در شان آنها باشد، اما وظیفه ماست بکوشیم رنج و درد زندانی‌ها را کاهش دهیم.
فرماندار سنندج از مشارکت خیرین در این حرکت انسان‌دوستانه قدردانی کرد و خانواده را گرم‌ترین و مهم‌ترین نهاد تربیتی انسان دانست که باید زمینه بازگشت افراد به آن فراهم شود.
به گزارش تسنیم، در این مراسم، یک زندانی که به دلیل ورشکستگی و بدهی مالی به مدت 22 سال در زندان بود، با کمک خیرین و مدیرکل اوقاف و حمایت فرمانداری از زندان آزاد شد.
همچنین چند تن دیگر از زندانیان جرایم مالی و غیرعمد نیز با تامین منابع مالی از سوی نیکوکاران به آغوش خانواده بازگشتند.
انتهای پیام/481/