خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل: کارزار علیه ایران تمام نشده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 13:18
رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی (IDF) در ادامه اظهارات بی اساس خود مدعی شد کاراز با ایران ادامه دارد.
اسرائيل،ادامه،ارتش،ايران،كارزار،راهبردي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی (IDF) در ادامه اظهارات بی اساس خود گفت که ارتش این رژیم باید آماده ادامه یک «کارزار گسترده و جامع» در حالی باشد که در چندین «عرصه» عملیاتی حضور دارد.
وی ادعا کرد که مأموریت اسرائیل در رابطه با ایران به پایان نرسیده است.
به گزارش بیانیه مطبوعاتی ارتش اسرائیل که روز سه‌شنبه منتشر شد، زمیر در جریان ارزیابی وضعیت راهبردی که دیروز برگزار شد، مدعی شد: «نظامیان اسرائیل ملزم به انجام عملیات تهاجمی در چندین عرصه هستند، در کنار دفاع ضروری در این عرصه‌ها و مرزها.
ما برتری هوایی خود را حفظ خواهیم کرد و تلاش‌های اطلاعاتی را ادامه می‌دهیم.» **
وی در ادامه هذیان گویی خود گفت: «ایران و محور مقاومت همچنان در کانون توجه ما قرار دارند - کارزار علیه ایران تمام نشده است.»
زمیر همچنین ضمن اذعان به هزینه های بالای جنگ اسرائیل مدعی شد که اسرائیل به «تضعیف و جلوگیری از توانایی‌های راهبردی» سوریه و حزب‌الله ادامه خواهند داد و همزمان مبارزه خود در نوار غزه را نیز پیگیری می‌کنند.
منبع: تایمز اسرائیل