خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عاملان قتل کارمند شهرداری در یک قدمی چوبه دار

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 31 تیر 1404 - 09:40
حکم قصاص زن جوانی که با همدستی یکی از همکارانش شوهر خود را کشته بود، در دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و هر دو در یک قدمی چوبه دار قرار گرفتند.
مقتول،كامبيز،شوهرش،پرونده،قتل،گاز،خانه،شوهرم،همسر،متهم،پليس، ...

باشگاه خبرنگاران جوان- این جنایت هولناک بهمن سال ۱۴۰۲ به پلیس اعلام شد.
زن جوانی که خبر را به پلیس اعلام کرده بود گفت: «شب قبل به همراه دخترم به خانه پدرم رفتیم و قرار بود صبح شوهرم به دنبالم بیاید.
وقتی دیر کرد چند باری با او تماس گرفتم، اما پاسخ نداد.
نگرانش شدم و به خانه برگشتم، اما به محض اینکه در را باز کردم متوجه بوی شدید گاز شدم به آشپزخانه رفتم و دیدم شیلنگ گاز پاره شده است و شوهرم هم در اتاق افتاده و نفس نمی‌کشد.»
در بررسی‌های بعدی مشخص شد شیلنگ گاز به عمد پاره شده بنابراین فرضیه قتل عمد قوت گرفت.
در حالی که زن جوان سعی داشت ماجرای مرگ شوهرش را خودکشی نشان دهد، اما مأموران دریافتند وی از سال‌ها قبل با شوهرش اختلاف داشته و از مدتی قبل نیز با یکی از دوستان شوهرش به نام کامبیز در ارتباط بوده است.
در بررسی‌های بعدی، مأموران دریافتند مقتول از کارمندان ارشد شهرداری بوده و همسرش نیز با او همکار بوده است.
وقتی همسر مقتول به عنوان اولین مظنون این پرونده در بازداشت بود پزشکی قانونی نیز در گزارشی اعلام کرد: مقتول بر اثر مسمومیت با کتامین و دیازپام فوت کرده است.
در ادامه تحقیقات پلیس در بازبینی دوربین‌های مداربسته محل دریافت کامبیز شب حادثه با کلید وارد خانه مقتول شده و چند ساعت بعد هم از خانه خارج شده است.
بدین ترتیب کامبیز نیز بازداشت شد و در جریان بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد وی مدعی شد به خاطر مسائل کاری به مقتول حسادت می‌کرده و او را کشته است.
با تکمیل تحقیقات برای زن مقتول و همکارش به اتهام مشارکت در قتل عمدی کیفرخواست صادر شد و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت؟
در ابتدای این جلسه اولیای دم درخواست قصاص کردند.
اما همسر مقتول در دادگاه منکر دخالت در قتل شوهرش شد.
قاضی سؤال کرد: ارتباط شما و کامبیز در چه حدی بود؟
متهم جواب داد: ارتباط پنهانی نداشتم، او دوست و همکار شوهرم بود.
بعد از ازدواج‌مان من به بخشی در شهرداری منتقل شدم که کامبیز هم آنجا کار می‌کرد.
پس از آن کامبیز به جایگاه رفت و او نیز اتهامش را رد کرد و گفت: «همسر مقتول کلید خانه‌شان را به من داده بود.
شب حادثه هم به من گفت به شوهرش قرص داده و شیر گاز را هم باز گذاشته تا بمیرد.
بعد از من خواست به خانه‌اش بروم و ببینم شوهرش مرده یا نه؟
من هم به آنجا رفتم و یک آمپول کتامین به او زدم.»
با پایان اظهارات متهمان قضات وارد شور شدند و بر اساس مستندات و مدارک موجود در پرونده هردو متهم را به قصاص محکوم کردند.
با صدور حکم متهمان اعتراض کردند و پرونده به دیوان عالی کشور رفت و قضات دیوان هم بعد از بررسی پرونده حکم را تأیید کردند و پرونده به اجرای احکام رفت و هر دو متهم یک قدم به مرگ نزدیک شدند.
منبع: روزنامه ایران