خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جعفری: گام بلندی برای دختران ایرانی برداشته شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 18:47
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران در خصوص درخشش شاگردانش و صعود به جلم ملت‌های آسیا گفت: با این موفقیت گام بلندی برای دختران ایرانی برداشته شد.
بازيكنان،دختران،موفق،ايران،ببينيم،تدارك،بالايي،بانوان

باشگاه خبرنگاران جوان - مرضیه جعفری پس از ورود تیم ایران به میهن اسلامی و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در ابتدا باید خدا را شاکر باشیم که با همه مشکلات و مسائلی که در مسیر ما قرار بود موفق شدیم این موفقیت را رقم بزنیم.
دختران ما موفق شدند دل مردم ایران را شاد کنند و گام بلندی برای دختران کشورمان بردارند.
این یک کار بزرگ بود که با همدلی و اتحادی که بین بازیکنان ایجاد شد، رقم خورد و باید از الان به فکر آینده و بازی‌های آتی باشیم.
وی ادامه داد: هرچند در دو بازی اول عملکرد خوبی داشتیم اما در بازی سوم علی‌رغم ۸ موقعیت گلزنی، نتیجه را واگذار کردیم که این به جوانی و استرس بازیکنان باز می‌گردد.
باید برای این بازیکنان جوان میدان‌هایی را تدارک ببینیم تا تجربه حضور در میادین رسمی و بین‌المللی آنها افزایش یابد.
در همین مسابقات آنها نشان دادند توانایی و ظرفیت بالایی دارند و می‌توانیم روی این بازیکنان حساب ویژه‌ای باز کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران، خاطر نشان کرد: روزی که این مسئولیت را قبول کردم گفتم تمام آسیا روی فوتبال بانوان سرمایه‌گذاری زیادی انجام داده‌اند و ما هم نباید نتیجه‌گرا باشیم.
این دختران نشان دادند ظرفیت بالایی دارند و اگر برنامه‌ریزی بلند مدتی را تدارک ببینیم، می‌توانیم در رسیدن به اهداف خود موفق شویم.
خوشبختانه مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون و فریده شجاعی نیز نگاه خوبی به این مقوله دارند و در صدد هستیم تا اهداف خود را دنبال کنیم.