خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

100 درصد جمعیت شهری خراسان رضوی از آب شرب سالم بهره می‌برند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 15:12
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: 100 درصد جمعیت شهری و 95.19 درصد جمعیت روستایی از آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند هستند.
آب،مترمكعب،استان،امامي،رضوي،خراسان،مشترك،جمعيت،نفر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسین امامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه از مجموع یک‌میلیون و 369 هزار و 986 مشترک آب در سطح استان یک‌ میلیون و 194 هزار و 566 مشترک خانگی و 175 هزار و 420 مشترک غیرخانگی هستند.
بنابراین از طریق یک هزار و 362 حلقه چاه، 10 چشمه و 80 قنات آبرسانی می‌شوند.
وی افزود: میزان تولید آب در سه ماه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در استان سه میلیون و 516 هزار و 365 مترمکعب افزایش داشته است.
امامی، از تولید 81 میلیون و 54 هزار مترمکعب آب در شهرها و روستاهای استان خبرداد و خاطر نشان کرد: این رقم در سال جاری با 4.3 درصد افزایش به 84 میلیون و 57 هزار مترمکعب رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی تاکید کرد: 100 درصد جمعیت شهری و 95.19 درصد جمعیت روستایی از آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند هستند چرا که آب و فاضلاب خراسان رضوی یکی از سیاست‌های آبفا را افزایش توان ذخیره‌سازی آب برای تاب‌آوری در زمان اضطرار اعلام می‌کند و حجم مخازن ذخیره آب در استان با اقدامات انجام‌شده در 1.5 سال گذشته به 909 هزار و 686 مترمکعب رسیده که 859 هزار مترمکعب آن در مدار قرار دارد.
امامی با بیان اینکه جمعیت تحت پوشش آبفا در خراسان رضوی از مرز سه میلیون و 250 هزار نفر گذشت، اضافه کرد: از این تعداد یک‌میلیون و 980 هزار نفر در شهرها و یک‌میلیون و 277 هزار نفر در بخش روستایی ساکن هستند که در سه ماه اول سال جاری 53 میلیون مترمکعب آب شرب مصرف کردند.
انتهای پیام/282