خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال گسترده داوطلبان کنکور از مسیر جدید سنجش شایستگی معلمان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 14:53
سرپرست دانشگاه فرهنگیان فارس، از استقبال چشمگیر داوطلبان کنکور 1404 از کانون های ارزیابی شایستگی معلمی خبر داد.
ارزيابي،دانشگاه،فرهنگيان،داوطلبان،حوزه،شيراز،نفر،كانون،سرپرس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی شیروانی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان فارس در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال 50 درصد از داوطلبان کنکور، دانشگاه فرهنگیان را انتخاب کرده‌اند که نشان‌دهنده اقبال عمومی جامعه به این دانشگاه است.
وی افزود: از حدود 490 هزار شرکت‌کننده، 76 هزار نفر به مصاحبه دعوت شده‌اند و 26 هزار نفر پذیرفته خواهند شد که این پذیرفته‌شدگان از نخبگان کنکور هستند که علاوه بر آزمون شایستگی معلمی، از نظر سلامت جسمانی و گزینش نیز مورد ارزیابی دقیق قرار گرفته‌اند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان فارس، گفت: فرآیند ارزیابی با دقت و حساسیت بالا و توسط ارزیابان مجرب در حال اجراست.
شیروانی ادامه داد: در استان فارس، از سه هزار و 958 داوطلب دعوت شده به مصاحبه (2119 پسر و 1839 دختر)، هستند که تعداد یک‌هزار و 802 نفر پس از طی مراحل مصاحبه وارد دانشگاه فرهنگیان فارس خواهند شد.
عامری‌فر، مدیر حوزه ارزیابی برادران هم گفت: روزانه در دو نوبت صبح و عصر تعداد 160 نفر از داوطلبان به دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی شیراز مراجعه دارند و در پنج کانون ارزیابی به رقابت می پردازند.
وی گفت: حوزه برادران با پنج کانون ارزیابی و حوزه خواهران با پنج کانون ارزیابی روزانه پذیرای داوطلبان حرفه معلمی هستند تا پس از طی فرایند های ارزیابی به صورت دانشجو معلمان متعهد به خدمت در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل شوند.
داودی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان واحد سلمان فارسی شیراز و مدیر اجرایی حوزه ارزیابی نیز به تشریح جزئیات فرایند ارزیابی تکمیلی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان در سال 1404 پرداخت و افزود: این فرایند از روز یکشنبه 17 تیرماه آغاز شده و به مدت 12 روز ادامه خواهد داشت.
ارزیابی‌ها در دو حوزه مجزا در حال برگزاری است که دانشگاه فرهنگیان مرکز سلمان فارسی شیراز ویژه داوطلبان دختر و پردیس شهید رجایی شیراز ویژه داوطلبان پسر است.
وی با اشاره به حضور پررنگ تیم‌های ارزیابی علمی و عوامل اجرایی، از نظم و کیفیت بالای این مرحله از پذیرش خبر داد و گفت: روزانه در هر حوزه، 5 کانون مصاحبه فعال است که هر کانون در دو نوبت صبح و بعدازظهر، 32 داوطلب را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.
در مجموع، روزانه 160 نفر در هر حوزه ارزیابی می‌شوند و طی 12 روز، 3958 داوطلب (شامل 1839 دختر و 2119 پسر) مورد سنجش قرار خواهند گرفت.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان واحد سلمان فارسی شیراز به حضور 28 نفر از ارزیابان، سرارزیابان و تسهیل‌گران برای ارزیابی علمی داوطلبان در هر حوزه و در تمام روزها اشاره کرد و افزود: تیم‌های اجرایی دانشگاه فرهنگیان نیز به طور فعال در فرآیند اجرایی و پشتیبانی مصاحبه‌ها مشارکت دارند.
داودی در پایان تاکید کرد: ارزیابی تکمیلی یکی از مهم‌ترین مراحل انتخاب دانشجومعلمان است و نقشی تعیین‌کننده در شناسایی استعدادها و توانمندی‌های داوطلبان متعهد به حرفه معلمی ایفا می‌کند.
انتهای پیام/424/