خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چتر حمایتی اورژانس از مرز چذابه تا درمانگاه‌های بین‌راهی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 12:12
سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اعلام آغاز عملیات گسترده امدادرسانی در آستانه ایام اربعین، از آماده باش کامل نیروهای اورژانس در محورهای ورودی استان و مرز چذابه خبر داد.
اورژانس،پزشكي،بيمارستاني،اهواز،مرز،علوم،استان،دانشگاه،احمدي، ...

مهران احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: از ابتدای سال جاری، مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، به‌صورت عملیاتی وارد فاز آمادگی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین شد.
با توجه به بررسی‌ها و جمع‌بندی‌های صورت‌گرفته، پیش‌بینی می‌شود امسال تعداد زائران خصوصاً از مرز چذابه افزایش چشمگیری داشته باشد.
بر همین اساس، تمرکز ما بر ارتقاء سطح آمادگی در حوزه‌های پیش‌ بیمارستانی و بیمارستانی است تا بتوانیم خدمات حداکثری را به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ارائه دهیم.
سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از آماده‌باش اورژانس گفت:ما چهار محور ورودی اصلی به استان داریم که حدود 70درصد زوار از طریق مرز اندیمشک و استان لرستان وارد استان می‌شوند.
این مسیر بیشترین تمرکز ما را به خود اختصاص داده است.
مسیر دوم از استان چهارمحال و بختیاری به سمت اهواز است و دو مسیر فرعی نیز از هندیجان و ماهشهر به اهواز و همچنین از بهبهان وجود دارد.
احمدی بابیان اینکه در تلاش هستیم تا در تمامی این محورها، هر 20 کیلومتر یک پایگاه جاده‌ای و کد امداد مستقر کنیم گفت: مراکز بهداشتی و درمانی در شهرها و مناطق بین‌راهی نیز در آمادگی کامل قرار دارند.
در مسیرهای پرتردد مثل محور اندیمشک، پایگاه‌های موقت نیز پیش‌بینی شده تا پوشش حداکثری ایجاد شود.
همچنین در مسیرهایی مانند سه راه خرمشهر به حمیدیه و چذابه، و از عبدالخان به سمت سه راهی بستان و بعدبه سمت مرز است، نقاط استقرار آمبولانس‌ها، اتوبوس‌ آمبولانس و موتورلانس‌ها به ازای هر 5 تا 10 کیلومتر مشخص شده‌اند تا امدادرسانی سریع فراهم شود.
وی ادامه داد: در حوزه بیمارستانی، تجهیزات و امکانات در درمانگاه طریق‌القدس، درمانگاه مرز چذابه و درمانگاه شهید هاشمی به‌روزرسانی شده‌اند.
هماهنگی کامل با دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه‌های مسئول در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته و جلسات مکرر برگزار شده است.
ما به‌عنوان دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین با تمامی ارگان‌های مرتبط تعامل داشته‌ایم و نقاط استقرار آنها نیز برای خدمت‌رسانی در پایانه‌های مرزی، منطقه مواکب و دیگر نقاط پرتجمع مشخص شده است.
احمدی با اشاره به اینکه با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، آمادگی لازم در سطح مطلوبی فراهم شده و امیدواریم خدمات به نحو احسن ارائه گرددگفت: درخواست ما از زائران عزیز این است که توصیه‌های همکاران حوزه بهداشت و درمان را جدی بگیرند تا ان‌شاءالله بتوانیم در انجام وظایف‌مان موفق‌تر باشیم و ایشان نیز با سلامت و ایمنی کامل زیارت خود را انجام دهند.
سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از آماده‌باش اورژانس در پاسخ به سوال خبرنگارتسنیم در خصوص اینکه آیا نیروهای امدادی در شیب عراق مستقر هستند گفت: در خصوص خدمت‌رسانی در خاک عراق، تدابیر لازم در نقاط جغرافیایی تحت نظارت ما صورت گرفته است.
در پایانه مرزی، منطقه مواکب، بارانداز و مسیر بین دو مرز (حدوداً 700 متر) امکانات لازم همچون سالن‌های سرد و اتوبوس‌های آمبولانس فراهم شده‌اند.
تاکنون مشکلی خاص در این زمینه گزارش نشده است.
وی ادامه داد: همچنین چهار استان سیستان و بلوچستان، البرز، گیلان و فارس به‌عنوان استان‌های معین و همچنین دانشکده علوم پزشکی تهران، امسال با اعزام ناوگان آمبولانسی، تجهیزات و نیروی انسانی، به ما کمک خواهند کرد تا خدمات را در بالاترین سطح ارائه کنیم.
احمدی در ادامه سخنانش اظهار کرد: در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی، برآورد ما حدود 500 نفر نیروی عملیاتی و پشتیبانی در قالب اورژانس 115 است.
همچنین نیروهای بهداشتی، بیمارستانی، دارویی و سایر نیروهای ستادی و پشتیبانی دانشگاه نیز با تمام ظرفیت وارد مدار خواهند شد.
انتهای پیام/