خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابوترابی: رد نفوذ رژیم در دوقطبی‌سازی جامعه کاملاً مشهود است - تسنیم

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 10:53
نماینده نجف آباد در مجلس گفت: مقابله با جنگ شناختی و رسانه ای دشمن، حمایت از نهادهای فرهنگی و آموزشی برای تبیین ارزش های ملی و همچنین ارائه روایت های مستند از مقاومت مردم در جنگ اخیر از جمله اقداماتی است که باید برای تقویت انسجام ملی انجام داد.
ملي،انسجام،تقويت،جنگ،ايران،دشمن،داخلي،فرهنگي،مجلس،كشور

ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره انسجام ملی و راهبردهای تقویت آن، بیان کرد: نظرسنجی‌های معتبر داخلی نشان می‌دهد که هویت ملی و دینی نقش محوری در همبستگی مردم ایران در جریان جنگ اخیر داشته است.
مردم با تکیه بر باورهای مشترک و اطاعت از رهبری، نشان دادند که در برابر تهدیدات خارجی، وحدت ملی همچنان یک سرمایه بی‌بدیل است.
وی با بیان اینکه دشمن برای خدشه‌دار کردن این انسجام تلاش می‌کند، افزود: دشمنان ایران، به‌ویژه رژیم صهیونیستی، از تقویت همبستگی ملی در ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین شکست خود در جنگ اخیر یاد می‌کنند.
آن‌ها با بهره‌گیری از ادبیات تندروانه، تحریک افکار عمومی و برجسته‌سازی موضوعاتی مانند مذاکرات هسته‌ای، در تلاش‌اند تا جامعه ایران را دچار دوقطبی کنند.
نماینده نجف آباد با بیان اینکه نشانه‌هایی از این تلاش‌ها در فضای داخلی کشور دیده می‌شود، گفت: در ماه‌های اخیر شاهد تلاش‌هایی برای دوقطبی‌سازی جامعه بوده‌ایم؛ از جمله در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و حتی اقتصادی.
رد نفوذ رژیم در این پروژه‌ها کاملاً مشهود است.
مردم ایران با بصیرت و آگاهی، اجازه نداده‌اند که این توطئه‌ها به نتیجه برسد.
ابوترابی تاکید کرد: حفظ وحدت ملی، تنها راه خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است.
دشمن برای چهار محور اصلی برنامه‌ریزی کرده: مذاکرات، مسائل اقتصادی، تحریکات فرهنگی و امنیتی.
اما اگر مردم و مسئولان با همدلی حرکت کنند، هیچ‌یک از این طرح‌ها به نتیجه نخواهد رسید.
وی اظهار کرد: تقویت گفتمان ملی مبتنی بر هویت ایرانی ـ اسلامی، مقابله با جنگ شناختی و رسانه‌ای دشمن، حمایت از نهادهای فرهنگی و آموزشی برای تبیین ارزش‌های ملی، پرهیز از سیاست‌های دوقطبی‌ساز در داخل کشور و همچنین ارائه روایت‌های مستند از مقاومت مردم در جنگ اخیر از جمله اقداماتی است که باید در فضای پساجنگ برای تقویت انسجام ملی انجام داد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس درباره برنامه مجلس برای حمایت از انسجام ملی گفت: در کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، طرح‌هایی برای تقویت انسجام اجتماعی، مقابله با جنگ رسانه‌ای و ارتقاء سواد رسانه‌ای در حال بررسی است.
انتهای پیام/