خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه 654 میلیارد ریالی قاچاق سوخت گازوئیل در استان بوشهر

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 10:30
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با اشاره به نقره داغ داشتن قاچاقچی سوخت در بوشهر گفت: قاچاقچی 609 هزار لیتری سوخت گازوئیل به 654 میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.
قاچاق،سوخت،تعزيرات،حكومتي،بوشهر،حكم،ريال

سیدموسی حسینی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به برخورد قاطع با قاچاق کالا و سوخت گازوئیل گفت: در این راستا شعبه تخصصی برای رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و سوخت در تعزیرات حکومتی ایجاد شده است.
وی از صدور حکم جریمه 654 میلیارد ریالی برای قاچاق 609 هزار و 100 لیتر گازوئیل خبر داد و افزود: ارزش این سوخت قاچاق 271 میلیارد و 837 میلیون ریال برآورد شده است که در شعبه دوم بدوی ویژه تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بوشهر، علاوه بر ضبط سوخت قاچاق، متخلف به پرداخت 543 میلیارد و 674 میلیون ریال معادل دو برابر ارزش سوخت قاچاق محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر بیان کرد: همچنین در این پرونده 110 میلیارد ریال جریمه برای شناور حامل سوخت در نظر گرفته شد که مجموع جرایم نقدی به 653 میلیارد و 674 میلیون ریال رسید.
حسینی با اشاره به اینکه این قاچاق سوخت توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) کشف شده است خاطرنشان کرد: این پرونده پس از گزارش سربازان گمنام امام زمان(عج) درباره کشف سوخت قاچاق در یک شناور، به تعزیرات حکومتی ارجاع و پس از رسیدگی، حکم قطعی صادر شد.
وی با اشاره به این حکم، بر عزم جدی دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی در مقابله با قاچاق سوخت و حفظ منافع اقتصادی کشور تأکید کرد.
این حکم یکی از سنگین‌ترین احکام صادره در زمینه قاچاق سوخت در استان بوشهر محسوب می‌شود.
انتهای پیام/