خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حقانی خطاب به پاکستان: کلید حل مشکلات اعتماد و احترام متقابل است

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 30 تیر 1404 - 10:12
وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با وزیر کشور پاکستان، بر نقش کلیدی اعتماد و احترام متقابل در حل چالش های میان دو کشور تأکید کرد و خواستار همکاری های عملی و سازنده شد.
كشور،پاكستان،معاون،وزير،طالبان،تأكيد،همكاري،نقوي

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان با «محسن نقوی» وزیر کشور پاکستان و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، شماری از مقامات بلندپایه وزارت کشور طالبان از جمله «محمد نبی عمری» معاون اول، «محمد ابراهیم» صدر معاون امنیتی، «عبدالحق همکار» معاون مبارزه با مواد مخدر، «سیدالله حماس» معاون حفاظت عمومی و تعدادی از مسئولان دیگر حضور داشتند.
حقانی ضمن استقبال از هیئت پاکستانی، دیدارهای دوجانبه را گامی ارزشمند برای تقویت روابط میان افغانستان و پاکستان خواند و اظهار داشت: «ما دو ملت مسلمان همسایه با ارزش‌های مشترک فراوان هستیم؛ و دلایل کافی برای ساختن یک بنای مستحکم همکاری مثبت داریم».
وی با تأکید بر اینکه «کلید حل مشکلات، اعتماد و احترام متقابل است»، افزود: «هر مشکلی می‌تواند در فضای اعتماد و احترام متقابل حل‌وفصل شود».
وزیر کشور طالبان همچنین خواستار رفتار انسانی و محترمانه با مهاجرین افغان و بازداشت‌شدگان در پاکستان شد و بر فراهم‌سازی تسهیلات لازم برای آن‌ها تأکید کرد.
در ادامه، وزیر کشور پاکستان نیز بر اهمیت همکاری دوجانبه در حوزه‌های امنیتی و مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد و گفت که این همکاری‌ها باید تقویت شود.
محسن نقوی همچنین وعده داد که تسهیلات لازم برای تاجران و مردم عادی فراهم خواهد شد و دو کشور برای حل چالش‌های مشترک به‌صورت هماهنگ همکاری خواهند کرد.
انتهای پیام/.