خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبر انصارالله: دو میلیارد مسلمان صرفاً تماشاگر گرسنگی شدید در غزه هستند

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 22:18
رهبر انصارالله یمن خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم غزه در وضعیت گرسنگی شدید و فاجعه‌ای هولناک به سر می‌برند، در حالی که صدها میلیون عرب و دو میلیارد مسلمان صرفا تماشاگر هستند؛ گویی که یک امت ناتوان‌اند.
غزه،امت،گرسنگي،فلسطين،يمن،انساني،الحوثي،عبدالملك

به گزارش مشرق، عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: حجم فاجعه و مظلومیت مردم فلسطین در نوار غزه خطری برای کل امت است.
آنچه بر مردم فلسطین در نوار غزه می‌گذرد، فاجعه‌ای بسیار هولناک و مظلومیتی بزرگ است.
وی افزود: مردم فلسطین در غزه اکنون در سخت‌ترین مرحله از مراحل گرسنگی قرار دارند و به جایی رسیده‌اند که کودکان به طور روزانه به دلیل گرسنگی شهید می‌شوند.
رهبر انصارالله خاطرنشان کرد: دشمن اسرائیلی مسئله تله‌های مرگ و موضوع کمک‌های انسانی را مهندسی کرده است تا آن‌ها را به تله‌های کشتار و نابودی تبدیل کند.
بسیاری از مردم غزه در وضعیت گرسنگی شدید و فاجعه‌ای هولناک به سر می‌برند، در حالی که صدها میلیون عرب و دو میلیارد مسلمان صرفا تماشاگر هستند؛ گویی که یک امت ناتوان‌اند.
وی تصریح کرد: تماشاگر بودن امت و شانه خالی کردن از مسئولیت نسبت به غزه، خطر بسیار جدی برای آن ایجاد می‌کند و به خاطر آن در دنیا و آخرت مورد مؤاخذه قرار می‌گیرد.
نظاره‌گر بودن امت و شانه خالی کردن از مسئولیتش نسبت به غزه نشان‌دهنده میزان تنزل در واقعیت آن از نظر آگاهی، احساسات انسانی و اخلاق پسندیده است.
وی تاکید کرد: مشاهده صحنه‌های فاجعه‌بار کودکان غزه که از گرسنگی می‌میرند، وضعیت بسیار شرم‌آوری برای عرب‌ها در وهله نخست و برای سایر مسلمانان است.
عبدالملک الحوثی اظهار کرد: حجم انفعال وحشتناک امت باعث شده دشمن اسرائیلی و آمریکایی اطمینان حاصل کنند که هر کاری هم علیه مردم فلسطین انجام دهند، هیچ واکنشی به آنها داده نخواهد شد.
وی عنوان داشت: یمن به خاطر اقدامات حمایتی خود از غزه، با هزاران حمله هوایی، محاصره شدید و کاهش بسیار زیاد کمک‌های انسانی و جنگ اقتصادی سازمان‌یافته مواجه شده است.
یمن به دلیل همراهی با غزه، با جنگ تبلیغاتی بسیار عظیمی مواجه است که هدف آن تضعیف جهت‌گیری مردم و منحرف کردن آن‌ها از توجه به مسائل بزرگشان است.