خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واللا نیوز: تبعات جنگ با ایران صهیونیست‌ها را رها نمی‌کند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 21:30
بی قانونی و غارت مراکز تجاری که در جریان جنگ با ایران در شهرهای مختلف اسرائیل مورد هدف قرار گرفته بودند، همچنان ادامه دارد.
سارقان،پليس،تجاري،سرقت،مراكز،آويو،تل،اموال،دستگير،جنگ،دست،گزارش

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، این گزارش را واللا نیوز عصر امروز یکشنبه منتشر کرد و نوشت، مراکز تجاری که ساختمان‌های مختلفی که در جریان جنگ با ایران، مورد اصابت موشک‌های ایرانی قرار گرفته و تعداد آنها هم کم نیست، همچنان و یکی پس از دیگری در معرض تاراج سارقان قرار می‌گیرند.
طی یک هفته 5 سارق در حال خالی کردن اشیای باقی مانده در این مراکز و ساختمان‌ها دستگیر شدند اما صاحبان این املاک تاکید می‌کنند که پلیس اقدام پیشگیرانه‌ای را علیه این مجرمان انجام نمی‌دهد و اصولا مجرمان هم ترسی از این اقدامات پلیس از خود نشان نمی‌دهند.
به نوشته این رسانه عبری زبان، صاحبان مشاغل و حرف مختلف بعد از پایان جنگ هم همچنان از تبعات آن رنج می‌برند، آنها علاوه بر اینکه باید با مشکلات مالی ناشی از شرایط امنیتی به وجود آمده دست و پنجه نرم بکنند باید در کنار آن با پدید حملات سارقان و غارت اموال شان هم مقابله نمایند.
در هفته گذشته 5 نفر به اتهام سرقت از مغازه‌ها در تل آویو گفعاتیم دستگیر شدند.
در ادامه این گزاش آمده است، ساکنان تل آویو، یافا، الطیره و روحوفوت بارها از حمله سارقان به محل‌های تجاری آنها شکایت کرده‌اند.
اکثر این مراکز تجاری به دلیل تبعات جنگ با ایران تعطیل هستند و سارقان با استفاده از شرایط به وجود آمده خود را به داخل آنها رسانده و اموال و دارایی‌ها به ویژه صندوق‌های فروشگاه‌ها را مورد دستبرد قرار می‌دهند.
یک جوان 24 ساله هم در تل آویو به اتهام سرقت از منازل و مراکز تجاری شهر دستگیر شده است، او تاکنون به دو فقره سرقت اعتراف کرده است.
این در حالی حالی است که تعداد زیادی از اهالی و مغازه داران از به سرقت رفتن اموال و کالاهایشان سخن می‌گویند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است، پلیس اسرائیل قادر به کنترل یا مهار این پدیده نیست به نحوی که دیروز طی چند ساعت کوتاه چهار شکایت مختلف در رابطه با ورود به مراکز تجاری در مرکز تل آویو به دست پلیس رسید، برخی از این سرقت‌ها در بخش غذایی و بخش دیگر به محل‌های تجاری مربوط به صنایع مختلف انجام شده است.
کارشناسان پلیس معتقدند که سارقان معمولا سرقت‌های خود را در ساعات اولیه صبح انجام داده و بعد از آن از محل متواری می‌شوند.
به گفته مالباختگان پلیس هیچ اقدام کارآمدی انجام نمی‌دهد و آنچه انجام می‌دهد هم بازدارنده نیست
با وجود آنکه دوربین‌ها و دستگاه‌های هشدار دهنده نصب شده است اما سارقان به راحتی وارد می‌شوند و دست به سرقت می‌زنند در حالی که در صورت بازداشت شدن هم اقدامات پلیس آنگونه که باید و شاید بازدارنده نیست.
یکی از مالباختگان به این رسانه گفت: در حال حاضر ده‌ها شرکت هنوز نتوانسته‌اندبه فعالیت طبیعی خود بازگردند، سارقان هم با فراغ بال وارد این شرکت‌های خالی از کارمند شده و هر آنچه که می‌توانند را با خود می‌برند.
انتهای پیام/