خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزش صادرات مشتقات نفتی قشم از 46 میلیون دلار عبور کرد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 19:12
مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به روند رو به رشد حوزه نفت و انرژی در قشم، گفت: ارزش صادرات مشتقات نفتی از قشم در سه ماه اول امسال از 46 میلیون دلار عبور کرد.
پالايشگاه،قشم،نفت،پالايش،بهين،خليقي،پارس،انرژي،ميزان،كشور

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، جعفر خلیقی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در بازه زمانی مذکور 124 هزار و 387 تُن مشتقات نفتی از این جزیره به خارج کشور صادر شده که ارزش آن رقمی بیش 46 میلیون و 291 هزار دلار است.
به گفته وی این میزان صادرات مشتقات نفتی توسط پالایشگاه پارس بهین پالایش نفت قشم به‌عنوان یکی از پروژه‌های راهبردی حوزه انرژی، با ظرفیت پالایش روزانه 35 هزار بشکه نفت خام فوق سنگین به بازارهای کشورهای امارات متحده عربی، چین و هند صادر شده است.
مدیر نفت و انرژی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: پالایشگاه پارس بهین پالایش نفت قشم با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، نیروی انسانی متخصص و زیرساخت‌های پیشرفته به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق سرمایه‌گذاری صنعتی شناخته می‌شود و نقش کلیدی در توسعه اقتصادی و ارتقای جایگاه انرژی کشور ایفا می‌کند و محصولات این پالایشگاه از لحاظ کیفیت و تنوع، هم‌تراز با استانداردهای بین المللی است و توانسته سهم قابل توجهی در بازار صادراتی ایفا کند.
خلیقی ابراز داشت: ارزش تولیدات این مجموعه در سه‌ماه نخست سال 1404 به بیش از 43 میلیون و 479 هزار دلار رسیده که این موضوع نشان‌دهنده روند رو به رشد بهره‌وری و مدیریت منابع در پالایشگاه پارس بهین پالایش نفت قشم است.
خلیقی خاطرنشان کرد همچنین در سه ماه نخست امسال، مجموع تولیدات این پالایشگاه به بیش از 116 هزار تُن رسیده است که این میزان تولید علاوه بر نمایش ظرفیت فنی و عملیاتی بالا، نقش بسزایی در تقویت تراز تجاری و ارزآوری کشور داشته است.
به گفته این مقام مسوول تاکنون حدود 500 نفر به صورت مستقیم در این پالایشگاه مشغول به‌کار شده‌اند و با توسعه فعالیت‌ها، پیش‌بینی می‌شود میزان اشتغال‌زایی نیز افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/7558/