خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح ارتقای امنیت و آرامش اجتماعی محله محور در قزوین

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 17:13
فرمانده انتظامی استان قزوین از اجرای طرح ارتقای امنیت و آرامش اجتماعی محله محور در محله هادی آباد قزوین خبر داد.
طرح،قزوين،استان،اجراي،محله،انتظامي،امنيت،صاعقه

سردار محمدقاسم طرهانی، فرمانده انتظامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، اظهار کرد: از صبح امروز 29 تیرماه 1404 طرح ارتقای امنیت و آرامش اجتماعی محله محور در محله هادی‌آباد شهر قزوین اجرا شد.
وی افزود: این طرح توسط فرماندهی انتظامی استان قزوین با هدف ارتقای احساس امنیت در سطح جامعه، برخورد قاطع و قانونمند با سوداگران مرگ و خرده فروشان مواد مخدر، پاکسازی نقاط‌ آلوده و جرم‌خیز و دستگیری سارقان در محله هادی‌آباد شهر قزوین اجرا شد.
فرمانده انتظامی استان قزوین عنوان کرد: با حضور میدانی و نظارت بر اجرای طرح ارتقاء امنیت و آرامش اجتماعی محله محور از نزدیک در جریان اجرای این طرح از صبح امروز بوده‌ام همچنین معاون سیاسی استاندار و فرماندار قزوین نیز بازدیدی از روند اجرای این طرح داشتند.
طرهانی همچنین به اجرای طرح صاعقه 3 در یک هفته اخیر در استان اشاره و بیان کرد: طرح صاعقه با هدف ارتقای امنیت اجتماعی برای سومین مرحله در استان اجرا شد.
وی افزود: با تلاش نیروهای فراجا بیش از 900، موتورسیکلت سرقتی و یا فاقد مدارک و پلاک و پلتک مخدوش به همراه بیش از 300 قبضه سلاح سرد تنها در یک هفته اجرای مرحله سوم طرح صاعقه در استان کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: با اجرای این طرح که رضایت عمومی را در پی داشت، بیش از 53 کیلوگرم مواد مخدر از 39 فروشنده مواد که دستگیر شدند، کشف و ضبط شد و بیش از 45 معتاد متظاهر نیز دستگیر و تحویل مقام قضایی شدند.
انتهای پیام/