کمکاری و سرگردانی بیماران تحت پوشش تأمین اجتماعی در قزوین - تسنیم
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، گفت: 70 درصد پوشش بیمه در استان تحت پوشش تأمین اجتماعی است، لذا ضرورت دارد نهایت خدمات رسانی را انجام دهند، ولی متأسفانه گزارش هایی از کم کاری و سرگردانی بیماران در پرداخت بیمه ها را شاهد هستیم.

فاطمه محمدبیگی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، به مناسبت هفته تأمین اجتماعی در خصوص وضعیت درمانی حوزه تأمین اجتماعی، اظهار کرد: با بررسی مشکلات خدماترسانی در حوزه تأمین اجتماعی، ضروری است تا ارتقا و تقویت این فرآیند و پیگیری مطالبات مردمی در خصوص دستور کار باشد.
وی افزود: تأمین تجهیزات درمانی و بیمارستانی، ضرورت همکاری بیمارستانهای خصوصی و پرداخت بدهی و مطالبات بخش درمان از جمله مسائل مهم در حوزه تأمین اجتماعی است.
محمدبیگی تأکید کرد: 70 درصد پوشش بیمه در استان قزوین تحت پوشش تأمین اجتماعی است لذا ضرورت دارد مراکز و بیمارستانهای تأمین اجتماعی نهایت خدماترسانی را به افراد تحت پوشش انجام دهند ولی متأسفانه گزارشهای مختلفی از کمکاری و سرگردانی بیماران در پرداخت بیمهها را شاهد هستیم.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و هیئت امنای ارزی پیگیر خرید سی تی اسکن بیمارستان رازی و تهیه تجهیزات مورد نیاز آن هستیم.
وی ادامه داد: بیش از 4 هزار واحد صنعتی در استان قزوین داریم که در صورت همکاری صاحبان صنایع میتوانیم مشارکت بالایی در ساخت بیمارستان و تأمین تجهیزات بیمارستانی در قزوین داشته باشیم.
محمدبیگی یادآور شد: مراکز تأمین اجتماعی نیازمند پزشک است اما چون ضریبها فرق میکند، بسیاری از پزشکان به بخش خصوصی میروند و کمبود پزشک در بیمارستانها زیاد شده، در کمیسیون بهداشت این موضوع در دست بررسی است و باید یک تفاهمنامه بین دولت و وزارت کار صورت گیرد تا کمبود برطرف شود.
لزوم برخورد جدی با مافیای دارو
عضو کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز با اعلام این هشدار که اگر تعهدات تأمین اجتماعی در استان قزوین انجام نشود، سؤال از وزیر را پیگیری میکنم، خاطرنشان کرد: تاکنون 3 دستور مستقیم از 3 وزیر سابق برای بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی در اقبالیه و مهرگان گرفتهایم که بدون اجرا باقی مانده است.
وی ادامه داد: رئیس سازمان تأمین اجتماعی نیز در سفر به قزوین قول داده بود مشکل ساخت درمانگاه مهرگان را حل کند که تاکنون عملی نشده است، اگر این موضوع به نتیجه نرسد بیشک در کمیسیون بهداشت آن را پیگیری میکنم.
محمدبیگی عنوان کرد: استان قزوین با جمعیت بالای کارگران زحمتکش که عمدتاً تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند، نیاز به چندین بیمارستان و درمانگاه تأمین اجتماعی دارد.
با این همه کارخانه شستا در قزوین، چرا هزینه خرید و ساخت درمانگاه و بیمارستان داده نمیشود؟
اگر مسئولان تأمین اجتماعی کشور به تعهدات خود پایبند نباشند، قطعاً طرح سؤال از وزیر کار را پیگیری خواهم کرد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با پیگیریهای مستمر بیمارستان 700 تختخوابی قزوین به پیشرفت 30 درصد رسیده که مطلوب نیست، وقتی دولت برای یک شهر 30 هزار نفری یک بیمارستان بزرگ میسازد، چرا برای جمعیت بالای 800 هزار نفری قزوین این کار نمیشود.
وی تأکید کرد: مافیای دارو بزرگترین آسیب را به مردم زده و رانتخواران در بخش خصوصی و وزارتخانه و تأمین اجتماعی نفوذ کردهاند که باید با آنها برخورد جدیتری انجام شود.
انتهای پیام/