خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم

اعتماد | همه | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 15:52
وزیر نیرو با اشاره به اقدامات فنی برای کنترل تلفات ناشی از فرسودگی شبکه توزیع آب، اعلام کرد کاهش فشار آب در برخی مناطق به‌منظور مدیریت بهتر منابع انجام شده و از مردم بابت این موضوع عذر خواهی می‌کنیم.
آب،مصرف،مشتركان،ليتر،نيرو،فشار،تأكيد

وزیر نیرو با اشاره به اقدامات فنی برای کنترل تلفات ناشی از فرسودگی شبکه توزیع آب، اعلام کرد کاهش فشار آب در برخی مناطق به‌منظور مدیریت بهتر منابع انجام شده و از مردم بابت این موضوع عذر خواهی می‌کنیم.
کد خبر: 725127 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۹ ۱۵:۲۱:۵۵
عباس علی آبادی با بیان اینکه چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم، اظهار کرد: آب نیست و باید با این مساله مقابله کنیم، او همچنین بر لزوم پاسخ‌گویی مستمر شرکت‌های آب منطقه‌ای به مردم تأکید کرد.
به گزارش ایسنا؛ به گفته وی ما آماده‌ایم به مشترکان مشورت و کمک ارائه دهیم.
همچنین به شرکت‌های آب منطقه‌ای توصیه می‌کنم با استفاده از شماره‌تلفن‌هایی که در اختیار مردم قرار دارد، به‌صورت بی‌وقفه پاسخ‌گوی شهروندان باشند.
پرمصرف‌های آب نقره‌داغ می‌شوند
وزیر نیرو که در یک مصاحبه تلویزیونی سخن می‌گفت، با بیان اینکه همان‌طور که رئیس‌جمهور نیز تأکید فرمودند، با افرادی که بی‌رحمانه به منابع و منافع ملی تعرض می‌کنند و به‌صورت غیرمجاز مصرف دارند، برخورد قاطع خواهد شد، اظهار کرد: استاندارد مصرف تعریف‌شده از سوی ما در حال حاضر ۱۳۰ لیتر به‌ازای هر نفر در شبانه‌روز است که عدد مناسبی برای شرایط فعلی کشور محسوب می‌شود.
وی افزود: با این حال، متأسفانه برخی از مشترکان بیش از ۲۰۰ لیتر در روز مصرف می‌کنند.
بسیاری از این افراد شناسایی شده‌اند و با آن‌ها برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
از آن‌ها می‌خواهم همکاری لازم را داشته باشند، چرا که قطعاً مطمئن باشند نخستین مرحله از برخوردها، جریمه‌های سنگین مالی خواهد بود و در صورت تداوم تخلف، قطع آب در دستور کار قرار می‌گیرد.