خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های حوزه آب و فاضلاب در قم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 14:30
استاندار قم بر لزوم برنامه ریزی منسجم برای تکمیل زیرساخت های این حوزه به ویژه در طرح نهضت ملی مسکن تأکید کرد.
آب،فاضلاب،قم،استان،شبكه،آبرساني،بهينه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، اکبر بهنام‌جو امروز با حضور در مراکز کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب، پایش تأسیسات آبفا و سامانه آب‌شیرین‌کن استان، اظهار کرد: شبکه آبرسانی از مهم‌ترین بخش‌های خدمت رسانی به شهروندان و هم استانی‌ها است.
وی با اشاره به چالش‌های تأمین آب در استان قم افزود: اجرای پروژه‌های ارزیابی و کنترلی شرکت آب و فاضلاب برای مدیریت بهینه منابع آبی در شهرها و روستاها امری ضروری است.
استاندار قم با تقدیر از خدمات شرکت آب و فاضلاب استان، بر لزوم برنامه‌ریزی منسجم برای تکمیل زیرساخت‌های این حوزه به‌ویژه در طرح نهضت ملی مسکن، تأکید کرد.
بهنام‌جو خواستار تدوین برنامه‌ای دقیق برای ارتقای تاب‌آوری شبکه آبرسانی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود شد و ادامه داد: با همکاری فنی، مدیریتی و فرهنگی، می‌توانیم تابستان امسال با موفقیت پشت سر بگذاریم.
وی با اشاره به ضرورت بررسی راهکارهای رفع عقب‌ماندگی 12 ساله قم در توسعه شبکه فاضلاب و اصلاح الگوی مصرف آب در روستاهای استان خاطرنشان کرد: باید تمام ابعاد زیست‌محیطی و فنی این مسائل در کنار پیوست اقتصادی بررسی شود.
انتهای پیام/