خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلیمانی: دوران موشک‌ها تمام نشده است - تسنیم

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 29 تیر 1404 - 14:12
نماینده بافت گفت: در جنگ 12 روزه واقعیت ها برای ما مشخص شد، یادتان هست؟ عده ای عنوان می کردند که دوران موشک ها تمام شد؟ شما فرض کنید ما در این جنگ موشک نداشتیم، عده ای می گفتند دوران مذاکره است باید مذاکره کنیم و اینگونه مسائل مطرح می شد.
جنگ،12،روزه،مذاكره،ايران،سليماني،دوران،تاريخ،حاكماني،امريكاي ...

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، یاسر سلیمانی نماینده بافت در مجلس شورای اسلامی امروز در نطق میان دستور خود گفت: عزیزان، نمایندگان محترم یک جمله را شهید بزرگوار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان می‌کردند که در تهدیدها فرصت‌هایی وجود دارد که در خود فرصت‌ها نیست، ما این را در جنگ 12 روزه دیدیم، سوال اینجاست که چه عاملی باعث شد این اقتدار و انسجام در جنگ 12 روزه و بعد از آن در کشور به وجود بیاید، آیا غیر از این بود که یکسری واقعیت‌ها برای مردم مشخص شد؟
مردم با تمام وجود خود در هر لباسی و هر تفکری بودند فهمیدند که شعار وهدف امریکایی ها مسئله هسته‌ای و مسائل دیگر بهانه‌ای بیش نیست.
وی در ادامه افزود: دشمنان تلاش می کنند که برای مبارزه و مقابله با ایران قوی، از هر مسئله‌ای که قدرت ایران را تثبیت می کند، جلوگیری کنند ، در ابتدای انقلاب جنگ هشت ساله چگونه شروع شد؟
با همین بهانه برای نابودی انقلاب، در این جنگ 12 روزه با این تحلیل که بازوهای ایران ضعیف شده و باید کار را تمام کنیم جنگ را شروع کردند، همه ملت با تمام وجود فهمیدند که آنان به دنبال تجزیه و حاکمان ضعیفی هستند.
سلیمانی افزود: اگر به تاریخ 500 سال اخیر نگاه کنیم، حاکمانی مثل دوره قاجار که به اشاره ابروی انگلیسی ها سرزمین می بخشیدند، حاکمانی مثل دوران پهلوی که وقتی انگلیس می‌گوید، بحرین را واگذار کن، بگویند بحرین را می‌دهیم، چرا که نفت و مروارید ندارد، وقتی بگویند رشته کوه‌های آرارات یا سرچشمه‌های رود هیرمند را بدهید، بگویند چشم، آنان دنبال چنین حاکمانی هستند که نتوانند حتی از ناموس خود دفاع کنند چه برسد از یک ملت.
وی ادامه داد: در این جنگ 12 روزه بسیاری از واقعیت‌ها بر ما مسلم و مشخص شد، یادتان هست؟
عده‌ای عنوان می‌کردند که دوران موشک ها تمام شد؟
شما فرض کنید ما در این جنگ 12 روزه موشک نداشتیم، عده‌ای می‌گفتند دوران مذاکره است باید مذاکره کنیم و اینگونه مسائل مطرح می‌شد، امروز چرا در سوریه این اتفاق‌ها رخ می دهد؟
چون توان دفاعی ندارد.
نماینده بافت یادآور شد: ما ماهیت دروغین امریکایی ها را متوجه شدیم از یک طرف دست مذاکره می‌دهند، اما از طرف دیگر اشاره جنگ می کنند، مگر ما با امریکایی‌ها مذاکره نمی‌کردیم؟
چه شد که مجوز جنگ را دادند؟
مسئله اگر هسته‌ای بود ما در مذاکره بودیم.
در این تاریخ هر کسی به امریکایی‌ها اعتماد کرد پشیمان شد، چه بر سر افغانستان آوردند ،20 سال به بهانه مبارزه با طالبان حضور پیدا کردند و افغانستان را تحویل آنانی دادند که با همان مسئله وارد افغانستان شده بودند، در عراق چه کردند؟
یک میلیون مسلمان را در عراق کشتند در سوریه با کردها چه کردند؟
وی در ادامه تاکید کرد: در دوران آقای روحانی که ما بیشترین مذاکرات تاریخ را با امریکایی‌ها داشتیم، بیشترین تحریم‌های تاریخ بشریت را بر ما تحمیل کردند، این ماهیت امریکایی است، عزیزان ما محکوم هستیم در این نظام جنگل بین المللی به اینکه متحد و قوی باشیم، این انسجام را حفظ کنیم و آنچه که در این مسیر به ما کمک می‌کند که بتوانیم در این مسیر قوی تر باشیم را محکم جلو ببریم، وظیفه ما نمایندگان سنگین‌تر است.
هرآنچه که قائل به خط کشی‌ها است را در جامعه کنار بگذاریم، این عده خودی‌ترند یا این عده غیرخودی‌ترند و یا بعضی انقلابی تر هستند یا بقیه انقلابی تر نیستند، را کنار بگذاریم.
سلیمانی با اشاره به اتحاد مردم در جنگ 12 روزه، اظهار داشت: همه ما ایرانی هستیم، در این 12 روز دیدیم همه برای ایران آمدند، چه دختر کم حجاب و چه با حجاب همه به خاطر ایران آمدند و ارزشمند است، وظیفه ما نمایندگان، مدیران دولتی و قضایی همه را سنگین می‌کند که این انسجام را حفظ و تقویت کنیم.
انتهای پیام/